Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Trzeba być zawsze gotowym na atak wirusa! ;)

renia

Ja zainstalowałam program antywirusowy i spoko... :lol: ;-)

Jarek

Ja dwa kneble w cenie jedno zakupiłem  :lol:

admin

RafałS

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/loty-z-londynu-do-polski-sprzedaz-biletow-wstrzymana/44cvvef
"Same loty w tym czasie nie zostały odwołane, co oznacza, że samoloty nie będą wypełnione i mogą latać z bardzo niską liczbą pasażerów".
Też dobre. :wink:
Rockefeller +

RafałS

Małe pływanko jeziorowe. Woda zachęcająca jak ostatnio chyba sprzed wejścia rockefeller'a. Korpo środek antyzakwitowy i ja... w roli testera...  :roll:
W powietrzu też nietypowo. Aż dziwnie się patrzy na samoloty kompletnie bezśladowe, nawet małego ogonka... :roll: :)

Jarek

Siedzę w knajpie,
  stolika wolnego nie uraczysz - przyjemny wieczór dużo turyzmu ... :lol:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2022-08-04, 20:43:03
Małe pływanko jeziorowe. Woda zachęcająca jak ostatnio chyba sprzed wejścia rockefeller'a. Korpo środek antyzakwitowy i ja... w roli testera...  :roll:
W powietrzu też nietypowo. Aż dziwnie się patrzy na samoloty kompletnie bezśladowe, nawet małego ogonka... :roll: :)
A z czego mają zrobić smugę kondensacyjną jak wilgoci brak? :lol:

RafałS

Brak wilgoci - dobre! A pod którym kamieniem się siedziało ostatnie 20 lat? :lol:

Gavroche

RafałS

admin

RafałS

Loty bezsmugowe i ledwo smugowe  :shock: . Jakbym sie cofnął na zielony plac zabaw przedszkola (który już burmiszcz zajumał i betonuje), kiedy trza było po huczeniu wypatrywać samolotu żeby móc krzyknąć - panie pilocie...
Co to się odrockefelerza? panie rockefeller, aż tak nas cofacie?

RafałS

Nie ma to jak leśna woda. Wjeżdża człek zdziczały z betonu, radiacji, etc. do lasu. Kilka godzin i wraca cywilizowany. :)

RafałS

Aha! Wilgoć+ oczywiście.  8)

admin

Trochę glebę podsuszyło.  :?

RafałS

Dobry! Nadzwyczajnie czyste, błękitne niebo.  :)
Zmiany w programie smużenia? :?:

Gavroche

:lol:
Nie ma na to jakiej tabletki?

RafałS

Pytaj w aptece. Na pewno ci pomogą.  8)