Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

W Moskau +5, jakis nowy anomal, cieplej o trzy plusy cieplej niz w ekolandzie... :lol:

admin

:lol:
Dzięki "fit35" będzie scansenland...  :shock:
Znaczy "muzeum na świeżym powietrzu" o ile mnie pamięć nie myli bo dawno po germańsku nie gadałem.  :(
Jak tak dalej pójdzie, to stanę się "niemy"...  :lol:

Jarek

Niepewność w narodzie rośnie, bo AfD znowu w górę idzie...

Jarek

Za cztery lata Menzen będzie miał też poparcie w okolicach 15 -20%, ale będzie za późno  :?

admin

AfD jest spoko, jeśli starosłowiańskie ziemie po Łabę Słowianom odda - a oni jakieś strzałki na mapie pokazali, że niby chcą ziemi prawie po Kraków!  :shock: ;)
Polska powinna graniczyć z Danią jak to jeszcze w IXw. było.  8)

Jarek

Wolność gospodarczą podstawa , wtedy wilk syty i owca całą...

admin

Ale jak jest wolność gospodarcza, to politycy nie mają za co łapówek brać!
Przykład - proszę - https://www.pap.pl/aktualnosci/burmistrz-wrzesni-zatrzymany-przez-cba-mial-zadac-200-tysiecy-zlotych-lapowki - świeżutki ...
Chciał za pozwolenia na pozwolenie!  8)

RafałS

Co za wariat. Na Zapiecku powinien się uczyć. Tutejszy burmiszcz głównie pato-deweloperce sprzyja więc pewnie legalnie i cacy? 8)

renia

Cytat: admin w 2023-11-09, 08:49:08
Przykład - proszę - https://www.pap.pl/aktualnosci/burmistrz-wrzesni-zatrzymany-przez-cba-mial-zadac-200-tysiecy-zlotych-lapowki - świeżutki ...

Wszędzie przekręty, a uczciwy człowiek tylko może się przekręcić... 8) :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2023-11-09, 08:49:08
Wystarczy  wolność z lat 90  - tych Mialem 5 opcji czym  ogrzewać  dom,  i to ja decydowałem  ..

renia

Teraz masz lepiej, nie musisz się zastanawiać, powiedzą Tobie czym masz ogrzewać dom. :evil:

admin

Klasyka komuny!  8)
Państwo "wie lepiej" co obywatelom do szczęścia trzeba.  :?

Jarek

Cytat: renia w 2023-11-09, 09:42:35
Teraz masz lepiej, nie musisz się zastanawiać, powiedzą Tobie czym masz ogrzewać dom. :evil:
Tskerz też ogarną... :?

Jarek

Pewnie talerz też nam ogarną miało być

admin

Jasne na pierwsze robaki, na drugie liście i starczy! ;)

renia

To już lepiej zrobić sałatkę liściano-robalową... :lol: :x

admin

:shock:
To nie jest zgodne z zasadami diety rozdzielnej! ;)

renia

:? To trzeba dalej kombinować, może wprowadzić posty przerywane i będzie zgodnie z dietą IF... 8)

Blackend

Posty przerywane mogą być tak przerażające dla puszystych jak stosunek przerywany dla niezabezpieczonej kobiety. ;)