Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

U nas mocniej niż równo... 8)

admin

admin

renia

Cytat: admin w 2024-10-11, 19:04:14
:lol:
Super muza!  :D

Leciało w radiu w samochodzie i tak mi zostało... :lol:

renia

Proszę Tomaszu, przeniś to do wątku z muzyką, bo to na tak chłodną pogodę nie pasuje... 8) ;-)

admin

Bardzo chętnie bym przeniósł, ale podczas przenoszenia mogę coś poknocić i sprawa się sypnie!  :shock:
Lepiej nie ryzykować! ;)

renia

To lepiej nie, ja nawet nie dmuchnę w tę stronę, aby się nie rozsypało... :lol: ;-)
To może służyć pogodzie ducha... :D

RafałS

W państwie z pulpy, miesiąc prawie po powodzi, "hałdy dobrobytu" już właściwie wywiezione. Będzie być może zagadka taka dla jakich przyszłych archeologów  :roll: . Zostało sporo terenów działkowych, z których dopiero niedawno zeszła woda. Sporo szlamo-błota w parkach. Nieźle jak na państewo z pulpy. Kilka lat remontów i jeszcze będzie... coś, może...  8)

admin

:?
Mieszkanie na terenie zalewowym powinno być zakazane.  8)
Wtedy żadna powódź nie "uszczęśliwi" mieszkańców, co lubią być podtapiani.  :(

renia

Ale developerzy dobrze płacą...  8) Co tam dla nich kłopot powodzi, jak im się dobrze powodzi... ;-)

admin

Zalewowy grunt tani, a "gmina" za lewe bilety NBP wyrazi zgodę na wszystko w tym budowę domów przeznaczonych na cykliczne zalewanie...  :?

renia

Głupie to wszystko... 8)

RafałS

Lecz co to?! :shock: Nękanie RCB zmniejszyli? Wiatr hulał że mógł porywać "niezabezpieczone przedmioty" itd. a tu cisza była normalna. Można?... :)

admin

Trzeba spokojnie czekać na kolejną anomalię... ;)

Blackend

RafałS

0C z rana. Niektórzy jeszcze z powodzi nie wyschli, a tu zima znów może być w listopadzie. Znowu ocieplenie ogłoszą i taka będzie anomalia medialna z Anomaly media & firends Co. :wink:

admin

Za brak 0C teraz jakieś potężnie pokuty walą, a wszystko mają i widzą w sieci... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2024-10-17, 08:34:14
Za brak 0C teraz jakieś potężnie pokuty walą, a wszystko mają i widzą w sieci... ;)
Inkwizytorki. :mrgreen: