RafaĹS
|
DziĹ zupeĹnie odpuĹcili chemtrailowanie. PiÄkne naturalne obĹoczki, sporo sĹoĹca i umiarkowany chĹodek. KorzystajÄ
c z okazji dopisujÄ siÄ do rekordĂłw. Li tylko dla sportu bo osobistym moim rekordem to nie jest, lecz rekordem dnia dzisiejszego. Mianowicie, kosz peĹnowymiarowy, trumna teĹź mniej wiÄcej. TrochÄ hopkĂłw, trochÄ rozruchu i na koniec rzuty wolne: 20/25 = 80% . Tyle basketu outdoorowego, pĂłki pogoda, pĂłki nie zamkniÄte itd itp.Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
TrenowaĹem basket od 11- do 18 lat w Stali OstrĂłw, fajnie ten czas wspominam. Na stĂłwke sie na treningu rzucaĹo, zeby w meczu chociaĹź 60% weszĹo...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
TeĹź rzucaĹem na stĂłwkÄ. TrochÄ w TrĂłjmiastku, a ciut w Zapiecku (tu), ale w ostatnich latach niecierpliwy jestem . Ale spoko, jak mnie najdzie to siÄ dorzuci do rekordĂłw. MoĹźna podbijaÄ stawkÄ jak kto chce.
|
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
Mnie jakoĹ uciekĹy miliony. Nie tylko euro, ale i dulary. Ale nic to. Fun siÄ liczy. MoĹźna siÄ zawsze rozruszaÄ nawet jak nima nikogo do gry to z cieniem niejako.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Mnie jakoĹ uciekĹy miliony. Nie tylko euro, ale i dulary. Ale nic to. Fun siÄ liczy. MoĹźna siÄ zawsze rozruszaÄ nawet jak nima nikogo do gry to z cieniem niejako.
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
...rzuty wolne: 20/25 = 80% ... ZalegĹe sprzed kilku dni: 21/25 = 84% ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
lol: Na treningu od 90% zaliczali. Pierwsza dycha musiaĹa byÄ -10/10 Ĺźeby do szatni ...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
 10/10 weszĹo poczÄ
tkowo, potem kilka pudeĹ. Ale jakby nie weszĹo to bym siÄ wykupiĹ - pompkami. Ale bym nie musiaĹ bo tym razem bez szatni.Â
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Na jednej rÄce z ĹyĹźeczka 1 :1 bylo
|