Jarek
Go
|
Za darmo nie dawali te oznaczenia ,ale jak sie trepowi przygrywało to ok
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pewnie byłem gorliwym komunistą , jak ci z II sortu
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
żenujące... Ale czego innego można się spodziewać po takich ludziach... Większość nawet po chlaniu nie ma moralnego kaca
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
pewnie byłem gorliwym komunistą , jak ci z II sortu Pewnie jeszcze sam nie wiesz kim jesteś ? Ale doskonale wiesz kim są inni ,i co złego robią
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Pewnie jeszcze sam nie wiesz kim jesteś ? Ale doskonale wiesz kim są inni ,i co złego robią przecież podział jest wyraźny i zaakcentowany w odpowiednim miejscu. II sort - komuniści i złodzieje i niewolnicy niemieckich mediów. I sort wyznawcy Smoleńszczyzny i analfabeci i niewolnicy wiary.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie jeszcze sam nie wiesz kim jesteś ? Ale doskonale wiesz kim są inni ,i co złego robią przecież podział jest wyraźny i zaakcentowany w odpowiednim miejscu. II sort - komuniści i złodzieje i niewolnicy niemieckich mediów. I sort wyznawcy Smoleńszczyzny i analfabeci i niewolnicy wiary. Ale ja nie o tym .Instytucjonalnie to nie optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Chciales napisac wersja pisowska SE to akurat polskie media i z pisem ani sprzedajnym lisem nie ma nic wspolnego, a red. naczelny to etatowy martwociagowiec Jak dla mnie to kompletny kretynizm i moralne dno aby dealer koncernow farmaceutycznych po kilku miesiacach pracy jako rzecznik MONu zostal odznaczony zlotym medalem za zaslugi dla obronnosci kraju. Pomijam fakt, ze medal zostal nadany przez kogos kto w peerelowskich latach walczyl z tymi co ten komunistyczny dekret wprowadzili.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pozazdrościć chłopak pięknie się ustawił. Widać szkolenie farmaceutyczne rozbudowuje horyzonty myślowe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardziej ten złoty medal przeżywają, niż Anity Włodarczyk...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bo media fundują swoje igrzyska, judząc. Na tym zarabiają. Te trwają wiecznie. Nie kilka tygodni.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Pewnie, a jak plują w twarz, najlepiej mówić, że pada deszcz. Misiewicz zasłużył się dla obronności państwa... DO PSYCHIATRY
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście, że się zasłużył, bo dopiero teraz, od "dobrej zmiany" mamy armię, a przedtem byliśmy ponoć bezbronni. Tak bynajmniej twierdzi pan Antoni...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A dlaczego by miała być nudna...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo jest.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skoro to wiesz, to już wątpić nie powinnam...
|
|
|
|
|
|
|
|