admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Retry. Już działa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ups! Tak mi się na szybko napisało to "retry", bo krócej niż po polsku! Sorry!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Retry. Już działa. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jakby co, to gruba istota na krzesełku w podkolanówkach w paski...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakby co, to gruba istota na krzesełku w podkolanówkach w paski... Dobrze, że wyjaśniłeś...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tak na wszelki wypadek, bo na nowych przegladarkach teraz niektóre stare pliki się nie chcą otworzyć... Wyskakuje taki komunikat "format nieobsługiwany" czy jakos tak...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Rano podjechałem autobusem do śródmieścia, bo z parkowaniem auta tam kłopot. Rzadko jeżdżę komunikacją, więc nie wiem od kiedy, ale dwa pierwsze miejsca za kierowcą były chyba dla tych ponadnormatywnych, co lubią pączki, a nie lubią mięska, sera i jaj. Siedzenia za duże na jedną osobę, ale za małe dla dwóch... A może to dla matki z dzieckiem, a ja już szkaluję pączki niepotrzebnie? Takie tam spostrzeżenie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Autobus to nie samolot, gdzie chcieli ważyć przed wylotem... Ostatecznie przyjęli, że średni pasażer waży bez mała stówkę!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mało kto zdaje sobie sprawę z tego że koszt wyposażenia siedzeń w transporcie publicznym wzrósł 30- 40% Nowe certyfikaty na bardziej wytrzymałe siedzenia....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z moich prywatnych czysto subiektywnych obserwacji (bo lubię posłuchać co ludzie mają do powiedzenia) wychodzi mi, że większość zaczyna coś ze sobą robić jak jest nastraszona złymi wynikami. Np. wątroba, serce itp. Sama otyłość im nie przeszkadza. Gdy mówię o obciążeniach stawów, o lekkości wstawania z fotela czy wsiadania do samochodu, to jak grochem o ścianę, jak krew w piach. Taka tam prywatna rozkmina.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Trochę poszperam na pubmed co o tym piszą i może coś da się tu rozsądnego skrobnąć na temat tej "cudowności" w zastrzyku. Coś ostatnio iniekcje preferują - nie żebym zaraz "podejrzewał", że coś tam gratisowo dodają z chipów na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie ma nic o Polsce ile przez osiem ostatnich lat przybyło ciała narodu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Dobrobyt bokiem wychodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wystarczy spojrzeć na obecnego mistrza świata w snookerze - mistrzowska opona po paru miesiącach, ...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|