Jarek
Go
|
No jak to możliwe że Ty chory ,przecież masz dużo tych szlaków ,a ten nowy kroplowo nosowy to już całkiem coś nowego .Ale wyzdrowieć optymalnie nie dla każdego .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przykro mi że jestem wyjątkiem, pewnie jakieś błędy popełniam . Jajka tera będę kupował z bidronki, bo te ekologiczne zatrute a ten nowy kroplowo nosowy to już całkiem coś nowego fakt, Zięba ma 10 innych sposobów na to. Poszedłem na łatwiznę. Ale wyzdrowieć optymalnie nie dla każdego Optymalny nie choruje !
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Daj sobie prawo do błędu jest lepiej bo więcej spokoju ,to i żywienie lepsze
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Katar to nie choroba. Pewnie że nie, ale lęk robi człowiekowi dziurki w mózgu
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na bank. A narodziny to preludium śmierci.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A narodziny to preludium śmierci. I to jest piękne, bo nieśmiertelność strasznie nudna jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
A skąd wiesz, że tam nie jest lepiej ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
jasne. Gdy Zosia zrobi deser, to też jestem w niebie. Osiągalne
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ale mąkę to weź wywal, no i ubieraj się i prowadź stosownie do pogody.
stojąc dziś pod prysznicem na basenie przypomniało mi się co źle zrobiłem, bezpośrednio przed tą chorobą. Byłem rozgrzany po pływaniu jak pies i stanąłem na 3-5 min pod bardzo zimną wodą. Aby się ochłodzić ( przypominam, że w basenie zimnym 29 st C ). I tragedia. Mors z katarem.
|
|
|
|
|
|
|
Helena
Go
|
stojąc dziś pod prysznicem na basenie przypomniało mi się co źle zrobiłem, bezpośrednio przed tą chorobą.
A o dużej ilości śmietanki ostatnio zakupionej zapomniałeś? Ile jej wypiłeś razem z gratis wapniem?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale mąkę to weź wywal, no i ubieraj się i prowadź stosownie do pogody.
stojąc dziś pod prysznicem na basenie przypomniało mi się co źle zrobiłem, bezpośrednio przed tą chorobą. Byłem rozgrzany po pływaniu jak pies i stanąłem na 3-5 min pod bardzo zimną wodą. Aby się ochłodzić ( przypominam, że w basenie zimnym 29 st C ). I tragedia. Mors z katarem. Odważny jesteś
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
stojąc dziś pod prysznicem na basenie przypomniało mi się co źle zrobiłem, bezpośrednio przed tą chorobą.
A o dużej ilości śmietanki ostatnio zakupionej zapomniałeś? Ile jej wypiłeś razem z gratis wapniem? ach, ta śmietanka i ten wapń. Na wszystko szkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|