Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9191761 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26759
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak bez knebla, to jadę bez zastanawia się.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Masek nie noszą, zachwiania w chodzeniu. Zamknąć szlaki najlepiej, albo wprowadzić maski przywracające równowagę w chodzeniu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pamiętam, tak koło 1970r. z Rodzicami byliśmy na koncercie Jarockiej iw Muszli Koncertowej w Parku Zdrojowym! Tak, to raczej nie był 1969r, bo bardziej mi się to kojarzy z przesileniem 1970r.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ten przebój też doskonale pamiętam - wczesny tow. Gierek.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tego nie znałem!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=ARZAUVpvxw8Młody, niedoświadczony, ale pełen energii i optymizmu muzyczny talenciak - Ralph Kaminski wyśpiewuje w swoim autorskim teledysku z BABĄ I FREDDIM na po(d)kładzie zamiar wykonania manewru zawracania autobusem świata. Chłopak śpiewa, że chce cyt: "zatrzymać naszych dni czas". Zgaduję, że musi jednak się wykazać w dążeniu do celu czujnością i ostrożnością. Być prędki, przewidujący i zdeterminowany, ponieważ cyt.: "policja chce zatrzymać mnie". Jeśli mu się uda( zanim cyt: "go złapią"), to zfajduję się, że nastąpi oczekiwany kolejny już "ostateczny" (antykopernikański) koniec świata. Pięknie śpiewa, ale mam maluteńkie zastrzeżenie co do realizacji tego wyśpiewanego manewru. Ola la la gra, i śpiewa kapela, czyli wiśta wio łatwo powiedzieć, trudniej to zrobić nawet gdy to osiemnastometrowiec - jamnik http://www.km-lublin.com.pl/irex/5119.jpgNie będzie mu łatwo nawet z pomocą wielu dobrze wyszkolonych kierowników autobusów, no i wiele kursów trzeba po drodze do celi(u) zaliczyć. Życzę mu powodzenia na jego z(a)wrotnej trasie koncertowej, ponieważ wszystkim pesymistom i sceptykom (dzień dobry) należy przypomnieć zasadę: że to co dotychczas było niemożliwe do wykonania przez ludzi ("bo się nie da, bo się nikomu dotychczas nie udało"), trwa aż do momentu, gdy rodzi się człowiek, który nie wie o tym, że się nie da i ...to robi. Może się mu uda, kto to wie? Ja nie wiem, ja się na tym nie znam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|