Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1496208 razy)
|
Radzio
Go
|
Twój Ra - tak miało być. K...., Radziu, Dario nawet półprawdy z tego nie wyciągnie Nie bez kozery nazywa nas "mądrzejszymi kolegami", bo przynajmniej próbujemy Cię zrozumieć Dajcie mu choć chwilę spokoju- poproszę, niech po Jaworem pomyśli wreszcie. Bardzo ładnie. Próbujcie, plujcie, łapcie, po dupie się drapcie i ...zrozumcie, ale bez durnego pośpiechu. Łatwiej Wam będzie wtedy naśladować, a może i to już PLUmciu nie będzie potrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Twój Ra - tak miało być. K...., Radziu, Dario nawet półprawdy z tego nie wyciągnie Nie bez kozery nazywa nas "mądrzejszymi kolegami", bo przynajmniej próbujemy Cię zrozumieć Dajcie mu choć chwilę spokoju- poproszę, niech po Jaworem pomyśli wreszcie. Bardzo ładnie. Próbujcie, plujcie, łapcie, po dupie się drapcie i ...zrozumcie, ale bez durnego pośpiechu. Łatwiej Wam będzie wtedy naśladować, a może i to już PLUmciu nie będzie potrzebne. Naśladować? Dowcip przedni, trenerze
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Godnego mam Ucznia.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... To ich "gwałtowne" wymieranie... Jest gdzie o tym "gwałtownym wymieraniu"?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... To ich "gwałtowne" wymieranie... Jest gdzie o tym "gwałtownym wymieraniu"? W domyśle? Radzio mnie szkoli
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A może jednak?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jednak Uczeń mój twierdzi, że dłużej przyszło im zmagać się z faktem historycznym.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt że dziś można znaleźć na Syberii mamuty w dobrym stanie to zasługa gwałtownego odcięcia tlenu, przykrycia warstwą ziemii, wody lub jednego i drugiego - wieczna zmarzlina. Musiało być gwałtownie, jak w przypadku wielu skamielin i złóż geologicznych...
To lekka ironia to Twojej gwałtownej wypowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No nie wiem skąd PLUmcio tę ironię nabył, ale wiem, że lubi historie prawdziwe i bardzo drażni Go, gdy się mu ich odmówi. Kochany Dzieciak.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No nie wiem skąd PLUmcio tę ironię nabył, ale wiem, że lubi historie prawdziwe i bardzo drażni Go, gdy się mu ich odmówi. Kochany Dzieciak. Nie powinieneś czasem pójść pobiegać? Albo net Ci nie wysiądzie?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pojadę na groby. Koleżance się zmarło, nieznacznie młodszej.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To lekka ironia to Twojej gwałtownej wypowiedzi Aaaaa . No tak, ironia byłaby pyszna gdybym coś o wymieraniu napomknął. A tak to jak zwykle tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No nie wiem skąd PLUmcio tę ironię nabył, ale wiem, że lubi historie prawdziwe i bardzo drażni Go, gdy się mu ich odmówi. Kochany Dzieciak. Nie powinieneś czasem pójść pobiegać? Albo net Ci nie wysiądzie? Net jak net. Ale z szacunku dla Ucznia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fakt że dziś można znaleźć na Syberii mamuty w dobrym stanie to zasługa gwałtownego odcięcia tlenu, przykrycia warstwą ziemii, wody lub jednego i drugiego - wieczna zmarzlina. Musiało być gwałtownie, jak w przypadku wielu skamielin i złóż geologicznych...
Jeśli ostatnie zdanie nie do wymierania, to do czego? Nie mam patentu na rozumienie wszystkiego, głupi taki jestem, jak zwykle
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jednak to Ty powinieneś odpocząć.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pojadę na groby. Koleżance się zmarło, nieznacznie młodszej.
Konkurentka dla mojej Żony.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
... Nie mam patentu na rozumienie wszystkiego, głupi taki jestem, jak zwykle "Bo lepiej na swej drodze spotkać kogoś mądrego Niż dać się wysysać przez innego, głupiego Przecież to co mówię jest proste jak drut Nic do dodania poza tym co napisane" http://youtu.be/dgeFC_yLfmw?t=1m26s
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
... Nie mam patentu na rozumienie wszystkiego, głupi taki jestem, jak zwykle "Bo lepiej na swej drodze spotkać kogoś mądrego Niż dać się wysysać przez innego, głupiego Przecież to co mówię jest proste jak drut Nic do dodania poza tym co napisane" http://youtu.be/dgeFC_yLfmw?t=1m26s To co takie gwałtowne było, bo ja nadal... Grzecznie przecież proszę
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
To co takie gwałtowne było... Procesy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To co takie gwałtowne było... Procesy... Oj, bo Radzio mnie zmęczył. Masz rację, sam już nie wiem co chciałem powiedzieć Gamoń ze mnie taki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|