Autor
|
Wtek: Paleoastronautyka, bogowie, elohim, ufo (Przeczytany 1498261 razy)
|
RafałS
|
Pir-amid - tak bardziej "medycznie' brzmi... Jak to? Ja nie chcę medycznie. Pyro mid miało być oczywiście. O! i nie o pyry idzie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
DOkumenty... Siła przyzwyczajenia...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To sceny z filmu "Koziorożec jeden" z 1978 roku.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Rammstein to zakrzyżakowanie krzyżaków+.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja jeszcze pamiętam czasy, że żeby zawiesić obrazek na ścianie, to było 2-3 godziny roboty, bo wiertarek w powszechnym użyciu nie było. Także, ja bym nie wyśmiewał nakładu pracy, po prostu nie było innej możliwości. Dzisiaj trudno sobie też wyobrazić orkę sochą, żęcie sierpem czy mielenie mąki w żarnach.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
Nic się zmieniło, oprócz tego, że wychwyci trudniej ten pic ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jeszcze pamiętam czasy, że żeby zawiesić obrazek na ścianie, to było 2-3 godziny roboty, bo wiertarek w powszechnym użyciu nie było. Także, ja bym nie wyśmiewał nakładu pracy, po prostu nie było innej możliwości. Dzisiaj trudno sobie też wyobrazić orkę sochą, żęcie sierpem czy mielenie mąki w żarnach. A skąd wiesz, że nie było innej możliwości?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka technologia, o jakiej nam się nawet nie śniło...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Panią do zadań specjalnych mieli?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie tylko panią...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Swirus częściowo oświecił w jakim matrixie żyjemy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chyba był potrzebny, aby to zakłamanie systemu się ujawniło. Ale pewnie całe nie szybko się ujawni, skoro robią polowanie na lekarzy, którzy mówili prawdę, to co na oddziałach szpitalnych obserwowali... Nie można mieć innego zdania, niż to odgórnie narzucone... Nawet jeśli np. twierdzą, że cukrzyca, czy hashimoto jest chorobą nieuleczalną, to trzeba im przytakiwać... , bo można dostać w gratisie celę+
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na takich falach (choroby) lepiej nie dyskutowac... Knebli nie potrafił jeden z drugim odroznic za szkodliwe
|
|
|
|
|
|
|
|
|