Strony: 1 [2] 3
|
|
|
Autor
|
Wtek: Metabolic syndrome (Przeczytany 22130 razy)
|
|
Opal
Go
|
ali: po ile kupiłaś? ps płaciłem ostatnio 7,30 za kg półtusze w skupie żywiec ponoć po 4 zł cene podnieśli i przywożą odpady z Jewropy Kupowałam po 7,60 zł/kg. Ceny chyba wzrosły po sensacjach z Irlandii, żywiec w wielkopolsce ok 4,30 zł/kg. U nas nie ma fabryk trzody, więc można bez wielkich bóli zaufać producentom trzody. Mam swoje sprawdzone miejsca Jeszcze muszę zapeklować swoje wędlinki, więc uciekam i życzę wszystkim mile spędzonej niedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
U jakiej Krupki? . Co to za "laboratorium u Krupki"? Zartujesz oczywiscie. Optymalnych w kolejnosci przesladuja: prady selektywne lamblie badania pierwiastkowe wlosa. Teraz jakies helibaktery. zapomnialbym o 0,8 Trudno mi uwierzyc, ze nie slyszales a Krupce. /mial certyfikat OSBO?/ Rozumiem, ze pewnych ludzi wyrzuca sie z pamieci. Ale to zart oczywiscie. Pozdrawiam maf
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Pytanie powinno(ELITA) byc: od kogo kupiles(jak byla karmiona, hodowana, zabita byla swinka) jednym slowem czy jest: "koszerna" ??? Cena to tylko dla "planktonu" jest "wazna" !!! he he widziałeś ty koszerno świnie? chyba w "elicie" a rzezak by się i tak przydał
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Zartujesz oczywiscie. A czy zawsze żartuję? i czy muszę wszystkich znać, co się niektórym zdaje, że znam?. Ciebie chyba też na oczy nie widziałem, choć pewnie "wszystko o mnie wiesz", a ja o tobie nic. Tak już mam od wielu lat.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Zartujesz oczywiscie. A czy zawsze żartuję? i czy muszę wszystkich znać, co się niektórym zdaje, że znam?. Ciebie chyba też na oczy nie widziałem, choć pewnie "wszystko o mnie wiesz", a ja o tobie nic. Tak już mam od wielu lat. Zapewne tez znasz Józka Guzdro
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
No akurat Józka Guzdro to znam i nie wypieram się. Bardzo fajny gostek Robi jeszcze te badania "kropli rozpaczy na czarnym tle" pod szyldem DO?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No akurat Józka Guzdro to znam i nie wypieram się. Bardzo fajny gostek Robi jeszcze te badania "kropli rozpaczy na czarnym tle"? Juz nie robi.Zwinął ten interes. Teraz "stawia diagnozy" z linii papilarnych palców stopy ,a do tego daje od razu specjalne leki z roślin wyhodowanych w dziwiczych lasach Amazonii . Pono te diagnozy są bardzo trafne!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No akurat Józka Guzdro to znam i nie wypieram się. Bardzo fajny gostek Robi jeszcze te badania "kropli rozpaczy na czarnym tle"? Juz nie robi.Zwinął ten interes. Teraz "stawia diagnozy" z linii papilarnych palców stopy ,a do tego daje od razu specjalne leki z roślin wyhodowanych w dziwiczych lasach Amazonii . Pono te diagnozy są bardzo trafne! Ma sie rozumiec ,ze pod szyldem DO
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Chodziło o to właśnie, aby się wreszcie od szyldu DO odcepił, a on się jednak nie odczepił. A na samych liniach papilarnych nie wyżyje . Pozdrów go jednak serdecznie, jeśli masz z nim kontakt, pewnie się ucieszy!
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A jak u niego pracujesz - to nie pozdrawiaj, bo jeszcze pracę stracisz!, a do mnie będziesz miała pretensje! Lepiej podejdź go, np: że "możesz mieć informacje z pierwszej ręki" co się u Kwaśniewskich dzieje! - to może Cię awansuje! .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A jak u niego pracujesz - to nie pozdrawiaj, bo jeszcze pracę stracisz!, a do mnie będziesz miała pretensje! Wyrzuci mnie to se znajde nową .Zaryzykuje.Jak mnie zwolni ,to znaczy,ze nie był wart,zebym u niego pracowała Ale lubi mnie,to moze mnie nie zwolni ,chociaz ....głowy nie dam.....
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A "certyfikat" w rejestracji wisi?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Lepiej podejdź go, np: że "możesz mieć informacje z pierwszej ręki" co się u Kwaśniewskich dzieje! - to może Cię awansuje! . A "certyfikat" w rejestracji wisi? Człowiek sie uczy całe życie jednak. Nie pomyslałam o tym! Zrobie tak jak mówisz -bede jego tajnym agentem (ale po co ja Tobie to mówie???? ) ,jak mam od Ciebie wyciagac informacje? -alez ten swiat pokrecony ! PS.Certyfikat oczywiscie wisi w rejestracji.Przedwczoraj własnie go przecierałam ścierą ,bo było troche zakurzone szkło
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dobra, to jutro z rana możesz Józka podejść informacją, że wczoraj razem piliśmy, bo Królowej odmówiłem i że rano się nie ogoliłem i byłem w tej samej koszuli i skarpetkach, co wieczorem!. On wie, że się nie golę codziennie, a z tą koszulą i skarpetkami "kupi" jako ciekawostkę, bo to mu zasugeruje, że z moją żoną żyję jak "pies z kotem" i mamy punkt zaczepienia. A jak łyknie, to dalej się go już pokieruje... Dobra! Wspaniały plan! W ogóle to powiem,ze byłam u Was i widziałam przez uchylone drzwi jak sie z Żoną kłóciłeś,a potem wyszedłes trzasnąwszy drzwiami.Nie było Cie ze dwie godziny ,wróciłes podpity i tym sposobem wyciągnełam od Ciebie cenne info,które jemu rzekomo sie przyda Mozesz liczyc na moją wyobraźnie! No i jeszcze moge dodac,ze masz zarośnietą klate to po to ,zebym była bardziej wiarygodna
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak sobie życzysz.Ja jestem troszke kapana w goracej wodzie i faktycznie za duzo bym powiedziała jak na pierwszy raz. Masz racje,ze to cwana bestujka,ale poradzimy sobie. Myśle ,ze w tym tygodniu zaprosi mnie na kawe (musimy omówic pewne sprawy zwiazane z transportem roślin z Amazonii),spróbuje wyciągnąć od niego jakies cenne info,bo mysle,ze te transporty są nielegalne - moze "pierze" pieniądze.Nie wiem,musze sie upewnic Jak juz sie dowiem,to bedzie nasz.Byleby on mnie nie rozgryzł.Jakby co,to dzwoń na "pejdżer" -bedziemy w kontakcie
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jasne, ale bądź ostrożna!
|