Radzio
Go
|
Adminie, a ja nie widzę nic złego w liczeniu... ludzie często na coś liczą, przeważnie na kogoś, bo samina siebie nie potrafią liczyć, więc dodatkowo liczenie BTW nie powinno stanowić problemu Liczenie w pamięci bardzo dobrze ułatwia namnażanie nowych synaps, więc jako gimnastyka mózgu jest zbawienne... I bardzo podnosi inteligencję do tego. Zgadzam się z Tobą... nie mniej czasami człowiek sam sobie nie ufa Dlatego zawsze jak mam wątpliwości to zawsze waga jest pod ręka. Jak pisałem, żółtek, masła, smalcu, ziemniaków już nie liczę bo wiem ile mam tego zjeśc i wzrokowo już wiem ale czasami mnie naleci na coś innego i dlatego wolę zważyć. Na przykład kaszanka, salceson, stek z karkówki, itp... A ja sobie liczę i ważę, w tym także i jaja. Bowiem nie ma zakazu, aby warsztat móc doskonalić, coby medycznie i doradczo być niezależnym, jak to w lackim kraju bywało. A co do synaps, wystarczy po pupci się inną, niż tą co za zwyczaj ręką podrapać i już nowe połączenia gotowe. Znaczy nie ma nakazu, aby to własna ręka była, ale wtedy i synapsy względne będą.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy co?! Nieprawda? To ja rok z okładem sobie rozdrapuję nie tą ręką, a tu za późno już?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A nie, czekaj, za wcześnie może? I po co mnie liczyć, jak i tak nie umiem...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To już w ogóle mnie się synapsy poplątały...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciekawe od kiedy przewidują wiek emerytalny w takim przypadku?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"DOŻO" się pisze... I to jest podpowiedź...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A do ZOO by się poszło?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Jesteś, taki aktywny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ej, bo nie rozumiem większości wpisów na tym Forum obecnie. Twoich, Radziu, to wiadomo. Ale teraz ani Reni, ani Admina, o Mariuszu nie wspominając, nie kumię. A Zyona nie ma, by przynajmniej nerwa ruszył... Może jutro.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...A Zyona nie ma, by przynajmniej nerwa ruszył... Może jutro. Się więdnie fiołku?
|
|
|
|
|
|
|
|
|