Jarek
Go
|
to nie jest tak źle, w Szwabii. Po kości na wywar pójdź do zoologicznego Dzięki wiedzy Doktora tylko ,bo lekomanów dużo
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
bo lekomanów dużo No bo drogie. A drogie to skuteczne . A drogie to i prestiż podnosi.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najgorsze to to pompowanie lepszych wyrębów uzdatniaczami! Chce się kupić karkówkę, a tam wstrzyknięte trzymacze wody! Nie chodzi się na zakupy do hipermarketów... A już w ogóle nie po mięso.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
bo lekomanów dużo No bo drogie. A drogie to skuteczne . A drogie to i prestiż podnosi. Tu trzeba za śmietanę zapłacić ,inne próbowałem to jak zotty w smaku ,syf
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najgorsze to to pompowanie lepszych wyrębów uzdatniaczami! Chce się kupić karkówkę, a tam wstrzyknięte trzymacze wody! Nie chodzi się na zakupy do hipermarketów... A już w ogóle nie po mięso. W małych mięsnych zaufanych, też się robi wałki ,trzeba mieć oczy otwarte .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo ceny muszą być "konkurencyjne".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No pewnie ,bo to co nie sprzeda ,to przerobi na kiełbache ,wyrzucać nie trzeba .No i wtedy ZUSa można płacić
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najgorsze to to pompowanie lepszych wyrębów uzdatniaczami! Chce się kupić karkówkę, a tam wstrzyknięte trzymacze wody! Nie chodzi się na zakupy do hipermarketów... A już w ogóle nie po mięso. W małych mięsnych zaufanych, też się robi wałki ,trzeba mieć oczy otwarte . Ja mam oczy szeroko otwarte... Mięsa i boczek można poznać po wyglądzie i wyczuć po smaku... Nawet "moja nowa Pani" mówiła, że zacznie kupować mięso z tych sklepów co ja, gdyż jej z marketów smakują gorzej...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nawet "moja nowa Pani" mówiła, że zacznie kupować mięso z tych sklepów co ja, gdyż jej z marketów smakują gorzej...
Renia! Przez nią popyt wzrośnie, to Ci dźwigną ceny! Dobrego się nie reklamuje!
|
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Go
|
:D
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet "moja nowa Pani" mówiła, że zacznie kupować mięso z tych sklepów co ja, gdyż jej z marketów smakują gorzej...
Renia! Przez nią popyt wzrośnie, to Ci dźwigną ceny! Dobrego się nie reklamuje! Ciągle zapominam...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wzrost spożycia masła i wieprzowiny zawsze skutkuje kryzysem gospodarczym w tym kraju z powodu gwałtownego wzrostu "chorób cywilizacyjnych"... Prozdrowotnie, przy intuicyjnej, niebilansowanej diecie, wieprzowina działa dopiero po przekroczeniu spożycia średnio 80kg rocznie na głowę, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
przy intuicyjnej, chyba już tak nikt nie jada w dzisiejszych czasach. Zamiast intuicji mamy media, instytuty i marketing producentów.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wyniki biochemii krwi wyraźnie wskazują, że ludziska nie słuchają dobrych rad IŻiŻ. Źrą dokładnie intuicyjnie z drobnymi modyfikacjami "prozdrowotnymi" lansowanymi w masowym przekazie. Z opłakanymi skutkami dla własnego zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Główny Urząd Statystyczny: Polacy jedzą coraz więcej owoców i warzywhttp://stooq.pl/n/?f=1096212 - Odżywiamy się coraz zdrowiej. Rośnie spożycie owoców i warzyw - podaje Główny Urząd Statystyczny. Według GUS w ubiegłym roku zjedliśmy 53 kg owoców w przeliczeniu na osobę. Rok wcześniej statystyczny Polak zjadł 47 kg owoców. to nie jest tak dużo Rośnie, chociaż nie tak mocno, spożycie warzyw. Przeciętny Kowalski zjadł w 2015 roku 105 kg warzyw, podczas gdy rok wcześniej 104 kg.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie, będzie ogólnonarodowe zatuczenie z powodu obżarstwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pani Cichosz schudła...
|