Autor
|
Wtek: sentencje (Przeczytany 825204 razy)
|
Dario Ronin
Go
|
Bo żal mi jest męczenników napinających się na Wu Wu Wu przełam się. Zrób coś w tzw realu,a nie bla bla w Wu wu wu wio pryyy robię
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Bo żal mi jest męczenników napinających się na Wu Wu Wu przełam się. Zrób coś w tzw realu,a nie bla bla w Wu wu wu wio pryyy robię Trza było tak od razu.... Będą z Ciebie jeszcze ludzie Tylko po co pchać się na afisz i wycierać sobie "gębę" dziećmi... Cisza i spokój o to to-cytując klasyka Ra
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
w czasie kiedy pisałem ten 'bystry' post ok. 60 sek. umarło z głodu ... ile dzieci?
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bo żal mi jest męczenników napinających się na Wu Wu Wu przełam się. Zrób coś w tzw realu,a nie bla bla w Wu wu wu wio pryyy robię W Koranie jest taki ustęp o mieczu i słowach, sentencja jak nic!
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Bo żal mi jest męczenników napinających się na Wu Wu Wu przełam się. Zrób coś w tzw realu,a nie bla bla w Wu wu wu wio pryyy robię Trza było tak od razu.... Będą z Ciebie jeszcze ludzie Tylko po co pchać się na afisz i wycierać sobie "gębę" dziećmi... Cisza i spokój o to to-cytując klasyka Ra jeszcze nie zrozumiałeś ? z nudów
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja głupi jestem, a "mądrych" ni w ząb nie rozumiem. Taka "choroba"
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za to lubię ich "przeciągnąć" stąd do ........tam
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ja głupi jestem, a "mądrych" ni w ząb nie rozumiem. Taka "choroba" i tego się trzymaj
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dasna! Ja Cię proszę, Ty się lepiej już w tym temacie nie śmiej!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Za to lubię ich "przeciągnąć" stąd do ........tam
i tego się trzymaj To moja misja jest oczyszczam atmosferę jakby co
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
w czasie kiedy pisałem ten 'bystry' post ok. 60 sek. umarło z głodu ... ile dzieci?
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?) Nie znasz mnie. To moja droga, lepiej mi w nią nie wchodź Dario, to nieładnie zaczepiać dorosłych ludzi i ich karcić, że coś źle robią. A już zakrawa na idiotyzm robienie tego samego, za co się innych upominało. Facet to powinien być facet, a nie troczki od kaleson. Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła.
Jak pomagać to tylko pełnoletnim, aby o pedofilię nie oskarżyli... I lepiej płci przeciwnej, aby za homo nie wzięli!
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?) Nie znasz mnie.To moja droga, lepiej mi w nią nie wchodź Dario, to nieładnie zaczepiać dorosłych ludzi i ich karcić, że coś źle robią. A już zakrawa na idiotyzm robienie tego samego, za co się innych upominało. Facet to powinien być facet, a nie troczki od kaleson. Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła. znam 8)i powtarzam 'nie idź tą drogą' nie musisz
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?) Nie znasz mnie.To moja droga, lepiej mi w nią nie wchodź Dario, to nieładnie zaczepiać dorosłych ludzi i ich karcić, że coś źle robią. A już zakrawa na idiotyzm robienie tego samego, za co się innych upominało. Facet to powinien być facet, a nie troczki od kaleson. Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła. znam Tata?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?) Nie znasz mnie.To moja droga, lepiej mi w nią nie wchodź Dario, to nieładnie zaczepiać dorosłych ludzi i ich karcić, że coś źle robią. A już zakrawa na idiotyzm robienie tego samego, za co się innych upominało. Facet to powinien być facet, a nie troczki od kaleson. Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła. znam Tata?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?) Nie znasz mnie.To moja droga, lepiej mi w nią nie wchodź Dario, to nieładnie zaczepiać dorosłych ludzi i ich karcić, że coś źle robią. A już zakrawa na idiotyzm robienie tego samego, za co się innych upominało. Facet to powinien być facet, a nie troczki od kaleson. Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła. znam 8)i powtarzam 'nie idź tą drogą' nie musisz Pisales do mnie podobnie tam wczesbuej jak o swiadomosci gadalismy. Ale nic o mnie nie wiesz, piszesz do mnie "oer mlody" choc wieku mego nawet nie znasz
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
To po co go pisałeś? Gavroche porządny gość jesteś , nie musisz iść 'tą drogą' (?) Nie znasz mnie.To moja droga, lepiej mi w nią nie wchodź Dario, to nieładnie zaczepiać dorosłych ludzi i ich karcić, że coś źle robią. A już zakrawa na idiotyzm robienie tego samego, za co się innych upominało. Facet to powinien być facet, a nie troczki od kaleson. Mężczyzna ma we krwi pomaganie słabszym na swojej drodze, a nie chlipanie nad tymi, którym pomóc nie zdoła. znam 8)i powtarzam 'nie idź tą drogą' nie musisz Pisales do mnie podobnie tam wczesbuej jak o swiadomosci gadalismy. Ale nic o mnie nie wiesz, piszesz do mnie "oer mlody" choc wieku mego nawet nie znasz co piłeś ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chlorowaną z kranu przepuszczoną przez filtr i białą jak mleko z powodu bąbelków chyba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|