Radzio
Go
|
Robert myślał zapewne o budowie jakieś apartamentu dla kolejnej żony w atrakcyjnym przyrodniczo miejscu. Na przykład na Kilimanjarro.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
'Nie wiem, jak wyglądam w oczach świata, lecz dla siebie jestem tylko chłopcem bawiącym się na morskim brzegu, pochylającym się i znajdującym piękniejszą muszelkę lub kamień gładszy niż inne, podczas gdy wielki ocean prawdy jest ciągle zakryty przede mną.' - Issac Newton parafrazując ''bawisz się muszelkami , a przed tobą ocean prawdy''
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Isaac, czyli Icek. Jedna muszelka dla Ciebie ode mnie. Ocean to nie dól- głęboki. Przecież umiesz pływać, to wiesz ile swobody masz w swoim dołku, ale miałbyś w Oceanie Prawdy. Troskliwy Dziś Ra
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A skoro o Prawdzie bąknąłeś Darze mój. To mam dla Ciebie jeszcze jedną muszelkę- tycią, tyciunią. Z mojego Oceanu Prawdy. Znaczy nie tylko dla Ciebie, dla Icka też. Okruchy Prawdy posiadają niezwykłą moc, w odróżnieniu od zwykłej mocy przysłowiowych "kamyków w dłoniach". Radzio Pierwszy Lepszy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak ogólnie napiszę- choć niektórzy są w dużej potrzebie. Bowiem przypomniało mi się, tytułem czegoś na niedziele- z grupy o logice-energetyce-hipokorystyku. W Gwiazdulę- skoro wiele istnień uważa, że jest- wygodniej patrzeć z głową raczej uniesioną do góry, niż w pokorze mieć ją w ziemię wrytą i tam czegoś bezskutecznie wypatrywać. Radzio Pierwszy Lepszy
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A żeby poziom wątku do pionu przywrócić, dodam. (czy dodę - głupi taki jestem) Dieta Optymalna została opracowana po to, aby leczyć i wyleczyć. {W dodatku za pośrednictwem mojego Przyjaciela- tak sam stwierdził. Stwierdzenie to (o tym mogę tylko z Nim porozmawiać) jest jednak jego błędem logicznym.}A nie, jak się wielu chorym wydaje, żeby pieścić i zapieścić. Radzio Pierwszy Lepszy W powyższym zaprezentowałem cały jad, który osobnik optymalny jest w stanie z siebie wydobyć i hipokryzję i złośliwe komentarze i w ogóle całe zło. O!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Poświęcaj tyle czasu na doskonalenie siebie,
byś nie miał go na krytykę innych."
~ Christian D. Larson
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Uszczęśliwianie na siłę przeważnie przynosi odwrotny skutek!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja dorzuce druga na czasie:
"Kazdy ma swojego Waclawa"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
A ja jeszcze dodam: Każdy ma swego Wacka
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
i to takiego na jakiego zasluzyl
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ja jeszcze dodam: Każdy ma swego Wacka Ale Wacław jest większy
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
" Jeśli czegoś nie lubisz, to tego nie rób". Napis na płocie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej być niż mieć...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lepiej być niż mieć... Ale o tym przekonują się dopiero ci, co mają...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciekawy. Np jak nie lubisz ludzi na forum, to nie pisz na nim.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|