Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Ja mojemu dałam witaminę C, bo miałam taką kupioną w arkadii, która jest sporządzona z suszonych owoców (chyba dzikiej róży i żurawiny). To Arkadie też handlują suplementami???!!! Ten świat naprawdę oszalał.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie handlują. Pani (doradca żywieniowy) załatwiłam nam naturalną witaminę C z suszonych owoców - na naszą prośbę. Tego nie uważam za suplementy ani za handel.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miało być załatwiła, a nie załatwiłam...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze, że nam o tym przypominają, bo naszym mózgom zabrakłoby paliwa. Czyli pastwisko jest nam przypisane... ..."Węglowodany są nam potrzebne, a spożywanie ich w ilości mniejszej niż 130 gramów dziennie wpłynie negatywnie na pracę mózgu z powodu obniżonej produkcji serotoniny. Węglowodany nie muszą być niezdrowe – wybierajmy owoce, warzywa, produkty pełnoziarniste."
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
A mogliby się martwić o paliwo dla własnego mózgu
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Oni się nie martwią - to są "disle"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jednym słowem reklama oleju...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jednym słowem reklama oleju... Otóż to
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie. Papier a właściwie portal zniesie wszystko. Wiadomo , że właśnie na olejach roślinnych nie można smażyć , ale co tam. Można pisać co popadnie bez żadnej odpowiedzialności. Jutro napisze się co innego
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli się "okaże", że oleje są niezdrowe - to napiszą, że przekonanie, iż smażenie na oleju jest zdrowe - jest tylko mitem. Do błędów się nie przyznają, a tym bardziej do celowych reklam szkodliwych produktów...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Oni strzelają tematy i artykuły spod dużego palca. Trzeba zarabiać na kawałek chleba . Co nie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakaś odpowiedzialność za słowa powinna być. Można ludziom tyle nieszczęść narobić przez dbanie o własny interes...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...caly czas im dzwoni,tylko nie wiedza w ktorym kosciele ...
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
Jak tao możliwe żeby jakaś cząstka miała pamięć. Raczej bardziej prawdopodobne wydaje się, że osoba będąca poddawaniu przeszczepowi zostaje nawiedzona przez ducha dawcy.
|
|
|
|
|
|
|
|