Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja siostra pracowała w firmie "Nivea" w Hamburgu. Tam dostawali obiady. I jak był np. gulasz, albo kotlety mielone, to muzułmanki (których tam trochę też pracowało) nie pytały się - co to jest za mieso, tylko "wsuwały"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiadomo- ciapowate
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wiem (albo wiem ) dlaczego praktycznie wszystkie religie uwzięły się na mięso, a nie np. na marchewkę i buraki...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nawet niemiecka zielona ideologia, ale Hitler był wege, więc wszystko się zgadza z tym mięsem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Starczy nawet na pokój z basenem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Jasne, wystarczy, że ta z konfy powie z trybuny i zaraz będą rozgonieni...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Potargała kartki, więc proces rozwalania unii już się rozpoczął.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jasne, wystarczy, że ta z konfy powie z trybuny i zaraz będą rozgonieni... Wystarczy że konfa będzie dalej Polki I Polaków informowac, tak jak teraz to robi. Taka jest rola opozycji , o przejęciu władzy nikt nie mówił i nie mówi Chyba że lud chce tylko jednoego głosu Leyenowskiego słuchać, wtedy zabroni się ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Potargała kartki, więc proces rozwalania unii już się rozpoczął. Szkoda ze jej z bani nie przywaliła - tak zwyczajnie po Polsku ..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trump grał ostro na rozwałkę Unii, pamiętam jak zachęcał Brytoli do wyjścia z Europy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A bo brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii... Jak zwykle, a teraz z powrotem dążą do integracji.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A bo brytolom hamerykańce obiecały cuda wianki, jak tylko wyjdą z komunii... No i przechodzą swój rozkład poza UE.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Kto dąży?
|