Autor
|
Wtek: HUMOR :) (Przeczytany 2006264 razy)
|
renia
|
Przychodzi prosie do lekarza, lekarz popatrzył i powiedział: - to zwykła świnka...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
- Tatusiu, czy ja jestem adoptowany? - Byłeś. Ale cię oddali.
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.
Adam i Ewa spacerują po raju - Adam, kochasz mnie? - A kogo mam kochać...
Przychodzi baba do lekarza: - Panie doktorze, na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem jeszcze dziewicą - A to się świetnie składa, bo ja właśnie jestem lekarzem pierwszego kontaktu
Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów? Dupa na boku.
Dzwoni telefon. Mąż mówi do zony: - Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu. Zona odbiera i mówi: - Mąż jest w domu... Mąż: - Czemu tak powiedziałaś, przecież mówiłem?!? - Bo to był telefon do mnie! - odpowiada zona.
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?
Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta: - Bierze pani te tabletki na odchudzanie? - Tak, biorę. - A ile? - Ile, ile... Aż się najem!!
Kierowca ciężarówki przewozi wysoki towar. Po drodze zaklinował się pod mostem. Dzwoni na policję. Jeden z policjantów ogląda zaklinowana ciężarówkę i mówi: - I co, zaklinował się pan? A kierowca na to: - Nie ku*wa, most wiozę i mi się paliwo skończyło.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
-Tato, czy świńska grypa jest groźna?
- Tak! Ale tylko dla tych co są przy korycie.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdyby tak sprawdzili moje rysunki, to dopiero by się w nich chorób doszukali.. z wodogłowiem łącznie..
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przypomnę Nanosekunda- to taki kawałek czasu, jaki mija od zapalenia się zielonego światła, a pierwszymi, nerwowymi trąbnięciami za tobą.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Mówi żona do męża: -Kochanie poszczęściło mi się! Idę dzisiaj do sklepu patrzę, a ktoś zapomniał pantofelków, przymierzam.. mój rozmiar! -Ta.. poszczęściło ci się... Następnego dnia żona mówi: -Ja to mam szczęście wiesz? patrzę, a na dworze na chodniku leży futro z norek! przymierzam... mój rozmiar! -ty to masz szczęście! Ja włożyłem rękę wczoraj pod poduszkę, patrzę bokserki! Przymierzam.. i ch***a nie mój rozmiar!
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Panna młoda zapytała księdza, czy wypada całować narzeczonego przed ślubem, a ten odparł: "z jednej strony tak, z drugiej strony nie". Na religii padła odpowiedź: " zależy gdzie, względnie w co?"
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Do rymu może być: "Jewko, Jewko skocz na drzewko"... PS btw - jak mawiają fanatycy z "Dobre Dzieci" - KMWTW -
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Droga Redakcjo,
Proszę o pomoc. Jadąc do pracy zostawiłam w domu męża, jak zwykle na sofie przed TV. Nie ujechałam daleko, kiedy silnik nagle odmówił posłuszeństwa. Wróciłam pieszo do domu, żeby poprosić męża o pomoc, a kiedy weszłam nie mogłam uwierzyć własnym oczom. Mąż baraszkował w sypialni z córką sąsiadów. Ja mam 32 lata, mąż 34, a córka sąsiadów 22. Byliśmy z mężem razem od 10 lat. Kiedy go skonfrontowałam, załamał się i wyznał, że miał te relacje przez ostatnie 6 m-cy.
Od czasu kiedy stracił pracę, miał potężny dół i czuł się zupełnie bezwartościowy. Postawiłam ultimatum: albo ona, albo ja. Kocham męża, ale od czasu postawienia przeze mnie tego warunku nastąpiły \"ciche dni\". Odmówił pójścia na terapię rodzinną i czuję, że tracę z nim kontakt. Droga Redakcjo, błagam o pomoc.
Z poważaniem Eugenia.
Odpowiedź:
Droga Eugenio.
Powodów nagłego zatrzymania się silnika może być kilka. Sprawdź przede wszystkim, czy nie ma przerwy w dopływie paliwa.
Jeśli dopływ paliwa jest OK, sprawdź czy nie ma jakiegoś luźnego przewodu elektrycznego w systemie wtryskowym. Jeśli jest on w porządku, prawdopodobnie błąd leży w pompie paliwowej podającej zbyt niskie ciśnienie do silnika. Mam nadzieję, że to pomoże.
Z poważaniem Andrzej
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Rozmawia dwóch pijaków: - Zenek, tak sobie myślę, że wszyscy powinni lokować pieniądze w wódce. - Ale dlaczego? Bo ona jest najwyżej oprocentowana....
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|