renia
|
Jak nazwać mężczyznę z małymi jądrami? TO PO PROSTU FACET Z... IKRĄ !
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W celu rozproszenia nudy w samolocie postępujemy zgodnie z poniższym schematem: 1.Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach; 2. Powoli i spokojnie otwieramy go; 3. Włączamy; 4. Upewniamy się, że osoba obok nas patrzy na ekran; 5. Uruchamiamy Internet Explorer; 6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami; 7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf8. Widok miny osoby siedzącej obok i zaglądającej nam przez ramie jest b e z c e n n y
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Dla tych, którzy lubią spędzać czas w górach i nie tylko. Wspomnienia Taternika: "Podczas jednego z obozów wspinaczkowych w Tatry pojechaliśmy w rejon Morskiego Oka. Dotarliśmy pod ścianę. Nasz instruktor (jako, że byliśmy przygotowani na wyprawę pod każdym względem) zaproponował, żebyśmy sobie strzelili po jednym - "żeby nam się ściana trochę położyła - będzie się lepiej wchodzić". Towarzystwo nie namyślało się długo i zaczęli "kłaść ściany" dosyć intensywnie, z czasem flaszki zaczęły topnieć jedna po drugiej i skończyło się na kompletnym uboju. Gdy grupa ocknęła się równo ze świtem zauważyli, że brakuje wśród nich prowodyra libacji - instruktora..." I tutaj następuje wersja GOPR-owców: "Zapieprzamy gazikiem, wyjeżdżamy zza zakrętu a tu jakiś facet na środku drogi idzie na czworaka, wbija haki w asfalt i asekuruje się liną..."
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wsadziłem sobie skarpetę w gacie, bo słyszałem w necie, że to sprawi, iż będę wyglądał bardziej atrakcyjnie. Nie zadziałało. Może powinienem był wsadzić ją z przodu?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak nazwać mężczyznę z małymi jądrami? TO PO PROSTU FACET Z... IKRĄ !
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Są tylko dwa powody do zmartwień: albo jesteś zdrów albo chory. Gdyś zdrów, to nie ma się o co martwić. Gdyś chory, są dwa powody do zmartwień: albo wyzdrowiejesz albo umrzesz. Jeśli wyzdrowiejesz, to nie ma się o co martwić. Jeśli umrzesz, to są tylko dwa powody do zmartwień: albo pójdziesz do piekła, albo pójdziesz do nieba. Teraz, gdy trafisz do nieba, nie ma się o co martwić. A gdy trafisz do piekła, to będziesz tak zajęty witaniem się ze znajomymi, że nie będziesz miał czasu żeby się martwić. Więc po cholerę się martwić???
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No ja nie muszę się martwić...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wieczór w parku chłopak czule szepcze dziewczynie do ucha: - Kochana wypowiedz te słowa, które połączą nas na wieki. - ....Jestem w ciąży
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
- Twój mąż pamięta datę Waszego ślubu? - Na szczęście nie. - Na szczęście? - Wspominam mu o rocznicy kilka razu do roku, i zawsze dostanę coś fajnego...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Panie i panowie, uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste....
A. Wystarczy zaledwie być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą.
B. Ale okazuje się, że ważne też są charakteru. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i przede wszystkim, 49. wypłacalnym.
C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany, b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie, c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła, d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana.
D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku
Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka.
A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia
Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań.
Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Święte słowa
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Lekarz badając kobietę: - Potrzeba Pani więcej rozrywki. Powinna Pani robić coś, na co ma Pani największą ochotę. - Niestety - wzdycha kobieta. Mam bardzo zazdrosnego męża.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W odczuciu mężczyzn raj polegał na tym, ze Ewa nie miała się w co ubrać.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wnuczka pyta babcię: - Babuniu, powiedz mi szczerze, czy Ty wierzysz w horoskopy? - Ależ skąd dziecko! My, Lwy, jesteśmy w tym miesiącu bardzo nieufne.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Małgosia żali się mamie: - Mamusiu one mówią, że ja jestem nienormalna. - Ależ to nie prawda! A kto tak mówi? - Muchy mi to mówią ciągle...
|
|
|
|
|
|
|
|