sewero
Go
|
to pisze
Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
renia a klikalas na link igi. moze ty bedziesz mogla otworzyc
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiem. Na który link mam kliknąć?
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to już czytałam...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
to pisze
Zostałeś wyrzucony z tego forum Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację.
Zostałeś wyrzucony? Zastanawiam się w jakiej kondycji trzeba być by się tak do kogoś zwracać? Tym bardziej, że "z maszyny" nie zaś patrząc w oczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Będzie jeszcze weselej... Prorok jakiś, czy jak? Na to wychodzi . Dostałam banika,a jakobym go nie dostała.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nom, Jasnie Wielebny siem troszke zdenerwowal.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zawsze w takich momentach mówię,że tak musiało być .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na forum DD. pan Witold Jarmołowicz pisał, że w ciągu 3 lat nikogo nie zbanował. Natomiast, gdy "Adam319" spytał się kto został z forum wyrzucony i w jaki sposób (czy przez zablokowanie IP, czy inaczej) nie uzyskał odpowiedzi i następnego dnia pytanie swoje wycofał..A przecież "sewero" pisała, że została wyrzucona stamtąd - więc czy Pan Witold może być człowiekiem wiarygodnym? Pisze co mu pasuje.. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=17805&start=60
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Ponoć jeszcze niejaki "soook" został "skazany na banicję"-coś takiego fink napisał.Tylko nie wiadomo,czy dożywotnią,czy nie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A ja widziałem taki film o Pawlaku i Kargulu .......................................... ale to była z u p e ł n i e inna "miedza". Kilka pokoleń oglądających miało z tego spory ubaw.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Ale Witia nie grał tam pierwszych skrzypiec?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
I stąd pewnie ta "tradycja".
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
_flo bardzo trafnie określiła tego typka.Innych oskarża ,pisze że ktoś strzeliłby komuś w potylicę ,a sam by to zrobił bez mrugnięcia okiem,gdyby władza kazała. U niego umiłowanie dla elity pomieszało się z nienawiścią do nieosiągalnej dla niego elity.Jeśli kiedykolwiek co coś skończyło jakiekolwiek studia stacjonarne,to tylko i wyłącznie dlatego,że komuś właziło w tyłek .
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|