Radzio
Go
|
A czytajac ksiazke De Mello znalazlem takie znamienne zdanie, ktore jest dosc ciekawe: "Fanatyzm jednego szczerze wierzacego, któremu wydaje sie, że wie, powoduje o wiele wiecej zła niż wspólny wysiłek dwustu łajdaków." A jakiś przykład podał. Bo w odniesieniu na przykład do naszego forum brakuje mi ~ 111 dusz. Chyba, że sobie sam uroił.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nie będę się upierał, ale żeby potem nie było, kiedy służby doniosą, że słychać- chichot z "szamba".
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Nagrodę zgarnąłem....? Zgarnąłem Pytania nie było ?! he he
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Aż się łezka w oku kręci I ten kultowy tekst Zamykam kwestię Mariusza. JW-13 słabiak intelektualny, co sam ze sobą potrafi dyskutować (klony)
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
JW-13 słabiak intelektualny, co sam ze sobą potrafi dyskutować (klony) Myślisz?
|
|
|
|
|
|
|
ziuta
Jr. Member
wiadomoci: 598
|
o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza" jako korniszonek, no tak prawie rok temu miałam jeszcze nieświadomość, że tam nie o dyskusję chodzi, tylko o nieporadne zniszczenie przeciwnika
szkoda czasu na wojny z matołami, szczególnie jak jeden występuje w kilku kalkach
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ile razy można mantorwać http://www.youtube.com/watch?v=GIk6kSdeIsA ;nie posuwając się do przodu. A co najśmieszniejsze tracić/uśmiercac forum,które znika w oddali. Większość ruchu generujemy mu my, czytając humor na śniadanie i na dobranoc Następnie JW-13 szuka po pośredniakach pracowników, ponieważ na młodych wykształconych z praktyczną wiedzą go nie stać.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chociaż się będą dwoić i troić i tak nic nie zdziałają... Mogą tylko poszczekać za płotem...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza"
Jaki ze mnie pan. Na pana trzeba mieć samochód, którego nie mam. Mam za to rower i nogi, całe dwie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza"
Jaki ze mnie pan. Na pana trzeba mieć samochód, którego nie mam. Mam za to rower i nogi, całe dwie Ja lubię to: "Po takim panu jak ja, to mój dziad na konia wsiadał"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza" jako korniszonek, no tak prawie rok temu miałam jeszcze nieświadomość, że tam nie o dyskusję chodzi, tylko o nieporadne zniszczenie przeciwnika
szkoda czasu na wojny z matołami, szczególnie jak jeden występuje w kilku kalkach
A pamietam, fajnie, ze podjelas wlasciwa decyzje. Ja kiedys sobie tez nie wyobrazalem, ze taka podejme
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A pamietam, fajnie, ze podjelas wlasciwa decyzje. Ja kiedys sobie tez nie wyobrazalem, ze taka podejme +1 Niestety teraz nas czeka długa agonia, niedobory, paskudne samopoczucie, bezpłodność i ta głowa, chwiejąca się na rachitycznej szyi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Powolna smierc w meczarniach niczym w indianskich torturach gdzie przywiazuja delikwenta z nogami w mrowisku. A na wyciagniecie reki jest ratunek: cztery-litery...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|