renia
|
Radzio skąd tyle nieszczęść naraz na Ciebie spada? Mogłeś się zaszczepić... Spróbuję wyrosnąć. Ale Ty już jesteś duży...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Reniusia, nie pamiętasz? ja tylko Karmi pijam No ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... jak się nie ma Karmi to się czymś innym karmi... Kawą i ciachem...mniam Z tymi ciastkami powinnaś uważać. U mnie dwa dni temu była na gościnie męża kuzynka. Ma ona 56 lat i całkiem typowe zdrowie - cukrzycę, nadciśnienie, sporą nadwagę i bierze jeszcze leki na zbicie cholesterolu...A apetyt... potrafiła jeść 4 godziny bez przerwy...ciacha, owoce, "konkrety" - co tylko było...Trochę rozmawiałam z nią o DO. Zainteresowała się tym. Dopytywała, pierwszy raz usłyszała takie "coś" i wzięła ode mnie ksiażkę...ale watpię w to, że ją przeczyta...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Z tymi ciastkami powinnaś uważać. U mnie dwa dni temu była na gościnie męża kuzynka. Ma ona 56 lat i całkiem typowe zdrowie - cukrzycę, nadciśnienie, sporą nadwagę i bierze jeszcze leki na zbicie cholesterolu...A apetyt... potrafiła jeść 4 godziny bez przerwy...ciacha, owoce, "konkrety" - co tylko było...Trochę rozmawiałam z nią o DO. Zainteresowała się tym. Dopytywała, pierwszy raz usłyszała takie "coś" i wzięła ode mnie ksiażkę...ale watpię w to, że ją przeczyta... I ja wątpię A na ilości to uważam i nie przesadzam, chociaż tyle teraz mogę
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trochę "grzeszyć" można, ale dużo się nie opłaca...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
Trochę "grzeszyć" można, ale dużo się nie opłaca... Nie ma mnie kto pilnować więc sama się pilnuję
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Zonia
Go
|
I dobrze... Szkoda, że tylko tyle mogę, ale jeszcze miesiączek i znowu powrócą optymalne nawyki
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja czekam aż skończy mi się sezon "najazdowy" (goście) to wrócę na pewien czas do liczenia i ważenia. Tez trochę z dietą jestem "na bakier"... Chociaż nawyków nie zmieniam...
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
I ok
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Może jeszcze podam moje BTW w gramach: 64,998 : 153,348 : 58 koma 129... Co robić, CO ROBIĆ?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może zmień BTW ... o jedną tysięczną podnieś węgle...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Może jeszcze podam moje BTW w gramach: 64,998 : 153,348 : 58 koma 129... Co robić, CO ROBIĆ? Uff dzięki Reniu. Teraz doczytałem: te węgle to nie 58 +kroma +129 tylko przecinek. Już chciałem proponować uzupełniać pozostałe B i T, a potem kilkudniowa głodówka żeby jakoś tydzień w bilansie dobrze wypadł.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Żeby tak jeszcze książki Jana zechciano uważnie DOczytać. Tyle wydań, w tylu językach.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Może jeszcze podam moje BTW w gramach: 64,998 : 153,348 : 58 koma 129... Co robić, CO ROBIĆ? Moje BTW wychodzi inaczej i nie wiem dlaczego. Zawsze jak licze to B=W. Nawet jak mnoze przez magiczne 0,8. Chili tak: waga nalezna to 70 +- siem tym nie przejmuje. 7x8=56 . i tyle B jadam(staram sie). "W " znowu 0,8g na kg wagi naleznej. I jakby nie mnozyc, wychodzi znowu 7x8. I tak zalecila mi "dietetyk optymalny" z certyfikatem.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Może jeszcze podam moje BTW w gramach: 64,998 : 153,348 : 58 koma 129... Co robić, CO ROBIĆ? Uff dzięki Reniu. Teraz doczytałem: te węgle to nie 58 +kroma +129 tylko przecinek. Już chciałem proponować uzupełniać pozostałe B i T, a potem kilkudniowa głodówka żeby jakoś tydzień w bilansie dobrze wypadł. Przeciez koma ta śpiączka, taki film widzialem(robili to bez pavulonu). Wiec dobrze oceniles, 58g, śpiączka, i tydzien bez W.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Moje BTW wychodzi inaczej i nie wiem dlaczego. Zawsze jak licze to B=W. Nawet jak mnoze przez magiczne 0,8. Chili tak: waga nalezna to 70 +- siem tym nie przejmuje. 7x8=56 . i tyle B jadam(staram sie). "W " znowu 0,8g na kg wagi naleznej. I jakby nie mnozyc, wychodzi znowu 7x8. I tak zalecila mi "dietetyk optymalny" z certyfikatem.
A jak maszerujesz z kijkami "nordic walking" to się nimi podpierasz, czy odpychasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|