administ
Go
|
Ale teraz im pomożemy, aby się to już nie odwróciło.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No, ale moje "szaleństwo" z LCHF-em zaczęło się w 1968r. dzięki Dr-owi. Więc co mi tam jakieś trzyletnie szwedzkie "doświadczenia"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, ale moje "szaleństwo" z LCHF-em zaczęło się w 1968r. dzięki Dr-owi. Więc co mi tam jakieś trzyletnie szwedzkie "doświadczenia" A kiedy pojawiły się pierwsze publikacje?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I żeby było jasne. Tak Tacie zaczęli dokuczać i szkodzić po 1973r., że zamilkł na wiele lat, ale o tym już tu też pisałem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A kiedy jest dokładnie to 10-lecie strony? Nie widzę tam daty...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak byk... ale na stronie głównej nie było...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kto chce, ten znajdzie, nic na siłę!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na telefonie siedzę, nie widzę dobrze Wiki i jedna gupia strona podają 1968r.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Żołnierz Wolności (nr 6405) 20 lipca 1971r. - ale jak będę w Ciechocinku, to poszperam w archiwum, bo coś mi się widzi, że jeszcze coś wcześniej w Biuletynie WiML powinno być.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Żołnierz Wolności (nr 6405) 20 lipca 1971r. - ale jak będę w Ciechocinku, to poszperam w archiwum, bo coś mi się widzi, że jeszcze coś wcześniej w Biuletynie WiML powinno być.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cholera, o mały włos nie puknąłem autobusu Jadę do kumpla, zajechałem po wino, a tu autobus znikąd Chyba czytanie forum to słaby pomysł w trakcie jazdy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi nawet chłodem tak od Szwecji zawiało...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No coś Ty! Przecież ta szwedzka "nowinka" schłodziła, ale pewnie cały IŻiŻ, że o Komitecie Terapii Wydziału VI Nauk Medycznych Polskiej Akademii Nauk nie wspomnę! Tyle doktoratów i innych "dorobków naukowych" funta kłaków nie warte mogą się okazać! I to przez jednego skromnego lek. med. Jana Kwaśniewskiego, co go nawet do Izby Lekarskiej nie chcieli przyjąć! A donosy do prokuratury słali i słali, i słali, aż przestali... Nawet nie wiecie jak usiłowano zniszczyć planowo Człowieka, ale co tam. Nie udało się.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I nie ma się zmiłuj: kto wystaje nad trawę (skoszoną) tego przyciąć... Powód się znajdzie. Po co się uczyć skoro można "czystą" złością operować? Szkodzi nam to setki lat.
|
|
|
|
|
|
|
|