Bobby
Go
|
Bobby, znajdź w słowniku rozdział "Wyrazy niecenzuralne" i nie używaj żadnego z nich.
Jak nauczysz się wszystkich zasad pisowni i wymowy języka polskiego i je będziesz łamał świadomie, to dopiero zaczyna się zabawa. To w odniesieniu do mnie. A nie ma jakiej¶ ibogainki na bluzgi? Jest Diazepam + haloperidol = farmakologiczny kaftan bezpieczeństwa. Po takim czymś wszystkiego Ci się odechce.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
jebnąć
Ja przepraszam bardzo, ale... A, już nie ważne, bo przecież to (za zgodą profesorów Miodka i Bralczyka).
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Jak to profesor to ni ma co się sprzeczać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Mnie nie uraziłeś ,ja też często za dużo powiem
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak to profesor to ni ma co się sprzeczać.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Mnie nie uraziłeś ,ja też często za dużo powiem Spoko. Przepraszam wszystkich oprócz Jarka. <--Żart Dobrze wiedzieć, że im częściej się za dużo mówi tym rzadziej zwraca się mu uwagę.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
:lol:SPOKO
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bobby, znajdź w słowniku rozdział "Wyrazy niecenzuralne" i nie używaj żadnego z nich.
Jak nauczysz się wszystkich zasad pisowni i wymowy języka polskiego i je będziesz łamał świadomie, to dopiero zaczyna się zabawa. To w odniesieniu do mnie. A nie ma jakiej¶ ibogainki na bluzgi? Jest Diazepam + haloperidol = farmakologiczny kaftan bezpieczeństwa. Po takim czymś wszystkiego Ci się odechce. Relanium i Haldolem to się teraz kury karmi. A jak już się nauczysz wszystkich zasad to sobie je łam, ale nie tutaj, chyba zrozumiałeś przekaz? Jeszcze raz z i będziesz mógł opowiadać swoje bajki gdzie indziej.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
A nie ma jakiej¶ ibogainki na bluzgi? A jak już się nauczysz wszystkich zasad to sobie je łam, ale nie tutaj, chyba zrozumiałeś przekaz Tak rozumiem. Tam gdzie biochemia nie istnieje a ludzie kontrolują swój układ autonomiczny raczej można opowiadać bajki. Pytanie czy w nie wierzysz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nauczysz się wszystkich zasad pisowni i wymowy języka polskiego i je będziesz łamał świadomie, to dopiero zaczyna się zabawa. To w odniesieniu do mnie. A nie ma jakiej¶ ibogainki na bluzgi? Jest Diazepam + haloperidol = farmakologiczny kaftan bezpieczeństwa. Po takim czymś wszystkiego Ci się odechce. Relanium i Haldolem to się teraz kury karmi. A jak już się nauczysz wszystkich zasad to sobie je łam, ale nie tutaj, chyba zrozumiałeś przekaz? Jeszcze raz z i będziesz mógł opowiadać swoje bajki gdzie indziej. Po co kurom relanium? Nerwowe są?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak nauczysz się wszystkich zasad pisowni i wymowy języka polskiego i je będziesz łamał świadomie, to dopiero zaczyna się zabawa. To w odniesieniu do mnie. A nie ma jakiej¶ ibogainki na bluzgi? Jest Diazepam + haloperidol = farmakologiczny kaftan bezpieczeństwa. Po takim czymś wszystkiego Ci się odechce. Relanium i Haldolem to się teraz kury karmi. A jak już się nauczysz wszystkich zasad to sobie je łam, ale nie tutaj, chyba zrozumiałeś przekaz? Jeszcze raz z i będziesz mógł opowiadać swoje bajki gdzie indziej. Po co kurom relanium? Nerwowe są? No, więcej siedzą, więcej jedzą i więcej się niosą. Moja babcia dawała kurom denaturat "dla zdrowotności", coś w tym może być...
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
No, więcej siedzą, więcej jedzą i więcej się niosą. A czo te kury? Maratony biegajo i nie majo czasu na niesienie jajek?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, więcej siedzą, więcej jedzą i więcej się niosą. Moja babcia dawała kurom denaturat "dla zdrowotności", coś w tym może być... A mówią, że "ze złości to można jajo znieść"... A nie z nudów?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może i tak...nie wiem dokładnie, bo nigdy nie zniosłam...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może i tak...nie wiem dokładnie, bo nigdy nie zniosłam...
Eee, zniosłaś całkiem sporo, tylko u ludzkich samic, to tak cichaczem idzie, bez gdakania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|