Blade
Go
|
Pozdrowienia z Belgii Dzisiaj luz - małe piwko i frytki Niestety nie udało mi się zapisać na Bieg Rzeźnika, o czym marzyłem. Ok, poczekamy, za rok może będę miał fart Piwko piwkiem, a trening treningiem;-) Dzisiaj luzackie 2,5 km rozruchu, bo sobotnich górkach i wczorajszym dniu spędzonym w bezruchu w aucie czuję ścięgna.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pozdrowienia z Belgii Dzisiaj luz - małe piwko i frytki Niestety nie udało mi się zapisać na Bieg Rzeźnika, o czym marzyłem. Ok, poczekamy, za rok może będę miał fart wczorajszym dniu spędzonym w bezruchu w aucie czuję ścięgna. Wiem co to znaczy. Podróże samochodem , bezruch, ręce na kierownicy przez długie godziny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczenia izometryczne się kłaniają W trakcie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ćwiczenia izometryczne się kłaniają W trakcie. Puszczam kierownice i ćwiczę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Podróże samochodem , bezruch, ręce na kierownicy przez długie godziny. Za wolno jeździsz? Albo za długa droga.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No ale te przygody: na każdym zakręcie trzeba uważać, wypatrywać czających się w krzakach, mijać wolno fotoradarki stacjonarne, przy wyprzedzaniu baczyć, czy wyprzedzany nie ma ze trzech anten, na tylnej szybie ciemny wyświetlacz z ledwie widocznym napisem "POLOCJA", a jak już wyprzedzisz, rzut okiem we wsteczne lusterko, czy talerzyka radarku nie widać. Nie da się nudzić, bo trzeba cały czas zachować dużą dozę koncentracji... A najlepiej uczepić się na ogonie auta z zagraniczną rejestracją, jak jedzie odpowiednio szybko...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No ale te przygody: na każdym zakręcie trzeba uważać, wypatrywać czających się w krzakach, mijać wolno fotoradarki stacjonarne, przy wyprzedzaniu baczyć, czy wyprzedzany nie ma ze trzech anten, na tylnej szybie ciemny wyświetlacz z ledwie widocznym napisem "POLOCJA", a jak już wyprzedzisz, rzut okiem we wsteczne lusterko, czy talerzyka radarku nie widać. Nie da się nudzić, bo trzeba cały czas zachować dużą dozę koncentracji... A najlepiej uczepić się na ogonie auta z zagraniczną rejestracją, jak jedzie odpowiednio szybko... Pojedziesz ze mną? Oj , jakby mi sie kto taki przydał w drodze. Lepszyś niż CB.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ja prowadzę... Nie lubię jak mnie wożą.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćwiczenia izometryczne się kłaniają W trakcie. Puszczam kierownice i ćwiczę. To niebezpieczne. Bez puszczania nie umisz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale ja prowadzę... Nie lubię jak mnie wożą. Dam Ci poprowadzić.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Trzecia ręka.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ćwiczenia izometryczne się kłaniają W trakcie. Puszczam kierownice i ćwiczę. To niebezpieczne. Bez puszczania nie umisz? Wyginam śmiało ciało trzymając kierownicę.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Owsiki?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co tam fryzura. Ważne, żeby głowy nie urwało.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to jadę.......Do myjni i siłowni.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie bierzesz prysznica tylko na myjnię jeździsz? I nalakierowanymi włosami?!
|
|
|
|
|
|
|
|