Gavroche
|
Nie szkoda Ci kalorii i watów na takie bezproduktywne zajęcia?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Szkoda, przypadłość taka trapi mnie od dawna.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Przewlekła. Tudzież.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Gdyby jajo miało inną formę, życie kury byłoby upiorne" jak pisał chyba Tuwim. Wszystko dąży do optimum energetycznego w tym Wszechświecie, widać Tobie Rafał takie hobby ruchowe pisane... A Radzio biega na przykład.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No, w porządku. Ale kajakiem to wiadomo, że prezencję ma...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie, cały czas na siedząco...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
I mnie udało się dziś 1,5h spisać na straty. Pogoniłem piłkę od dziury do dziury po moim brudnym, krzywym, najbliższym, zdatnym boisku aż do zaświecenia się mdłych, zielonych, słabych żarówek. Nie jest źle jak na tę porę roku. Teraz czekam na sygnały mięśniowe.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ze trzeci raz w tym roku przyszło mi zmarnować ze 2 godzinki. Nie jest jeszcze najgorzej, ale rzutowo cieniutko jakoś. Da się odbić jeszcze pod warunkiem że nie zamkną ostatniego strawnego boiska bo ja już przez płot łażę. Tak to się krzewi kulturę fizyczną w tych dziwnych stronach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja dzisiaj przeszedłem 12,5km z kamizelką obciążnikową w 2h25min. Dziadzieje się, ale powoli.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A to dobry dziadek z ciebie. Mnie by się nie chciało.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lubię. Staram się dwa razy w tygodniu. Po kilkudziesięciu minutach marszu ustają wszelkie troski dnia codziennego, przychodzą do głowy fajne pomysły i ciekawe rozwiązania, można nakarmić swoją samotność i poprawić metabolizm.
|
|
|
|
|
|
|
|