Jarek
Gość
|
Pewnie. JabĹka polskie sÄ
najlepsze na Ĺwiecie. A propagandzie dobrej zmianie moĹźemy duĹźo zawdziÄczaÄ, bo na czarnym staÄ a mĂłwiÄ Ĺźe biaĹe, to naprawdÄ trzeba mieÄ tupet
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Mnie Ĺźadne minuso-plusy nie interesujÄ
. Tylko obiektywizm, a nie propaganda po-pisowa prowadzÄ
ca do podziaĹĂłw i nienawiĹci wĹrĂłd mieszkaĹcĂłw jednej ulicy. Â Bo tak to siÄ koĹczy niestety.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To super skoro obiektywizm...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
TestujÄ
co sondaĹźe na to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To super skoro obiektywizm...
\\ Super Ĺźe przez osiem lat nas okradali?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
Nie przez osiem, tylko przez dwadzieĹcia osiem...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale teraz juĹź nie kradnÄ
, tylko biorÄ
co siÄ naleĹźy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Nie przez osiem, tylko przez dwadzieĹcia osiem... Dopiero jak SzydĹo powie nabierze mocy prawnej
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To przecieĹź byĹ najtrudniejszy okres w dziejach polski
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
"Oznacza to zalew osĂłb ubiegajÄ
cych siÄ o azyl jakiego Ĺwiat nie widziaĹ, poniewaĹź informacja o tym juĹź na pewno dotarĹa do caĹego kontynentu afrykaĹskiego. To jest koniec Europy jakÄ
znamy." PrzecieĹź to nic odkrywczego. To realizacja wizji Europy przez europejskich komunistĂłw. Jeszcze tylko, jako europejczycy pozbÄdziemy siÄ narodowych armii, oddamy wĹasne rzÄ
dy na rzecz Brukseli, a wtedy poznamy tak na prawdÄ, co to znaczy rozdawnictwo pieniÄdzy spoĹecznych. Niejeden miĹo wspomni 500+.
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
SÄ
dziĹem, Ĺźe jest to oczywiste. Altiero Spinelli. Manifest z Ventotene(1941). Na jednym z budynkĂłw Parlamentu Europejskiego figuruje jego nazwisko.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Gość
|
Dla mnie niestety nie jest. Takie marionetki dyndaĹy na sznureczkach do rytmu duĹźo wczeĹniej. Ale ja siÄ mogÄ myliÄ. I oby!
|
|
|
|
|
|
|
|