|
|
administ
Go
|
Jak zaczniesz, to plaster twarogu, na to plaster masła tej samej grubości i łycha dżemu niskocukrowego - do syta. Bo nic tak dobrze nie uzupełnia braków przepałowych jak kazeina. A dlaczego kazeina - bo ma świetny skład keto/glukogenny aminokwasowy, cokolwiek to znaczy. Przy intensywnym wysiłku fizycznym, białko jest tym lepsze im więcej zawiera alaniny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie chodzi tu o mnie, tylko o ogólne zasady... Ale dzięki...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Ogólnie" to sobie można zaszkodzić, taką "formula 30g" dla przykładu, jak się ma pseudointelektualny łeb. Energię i składniki odżywcze jeśli już trzeba, to bilansuje się indywidualnie dla każdego osobnika z osobna w zależności od wydajności produkcyjnej zgodnie z normą fizjologiczną... Można wysokowęglowodanowo lub wysokotłuszczowo - czyli zgodnie z normą optymalną, albowiem podstawowa zasada dietetyki ustalona przez Doktora brzmi: "nie mieszać paliw". Więcej - "Jak nie chorować"? szczególnie s. 110-111. I zaś się powtarzam, a nie miałem powtarzać...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z dupskiem na kanapie starczy w zupełności.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Już wiem jaka jest zależność czym większa aktywność fizyczna (na ŻO), tym większy procentowy udział tłuszczów powinien być w bilansie energetycznym... O właśnie, może i wiadra smalcu zabraknąć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W takim przypadku auta staną się zbędne...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Być może niektórym to odpowiada, ja już, NA SZCZĘŚCIE, mam bliżej, jak dalej. I nie potrafię sobie wyobrazić, jakie niespodzianki mogą wymyślać za, powiedzmy, 10 lat.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spokojnie, nie ma takiego krzemu, którego się nie da zhakować...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli na mandatach nie zarobią...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To podniosą ubezpieczenia albo koszty energii albo mają 1000 innych możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
|