administ
Go
|
To czemu piszesz, że w końcu chcesz kupić gofrownicę, bo to nie majątek? I linka nawet podajesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty pisałeś, że: "po pierwsze trzeba mieć gofrownicę"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W składnikach zapomniałam wyszczególnić 100g twarogu. Jest on ujęty w obliczeniach. Zaraz ten błąd naprawię... (może teraz Gavroche się też na nie skusi )...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak dodasz jeszcze szpinak z cebulą, to adaś się skusi! Tylko jeszcze ten gluten czymś dla niego zastąp!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W składnikach zapomniałam wyszczególnić 100g twarogu. Jest on ujęty w obliczeniach. Zaraz ten błąd naprawię... (może teraz Gavroche się też na nie skusi )... A to co innego! Czasem robię sernik z chudego twarogu, pełnych jaj i kilku łyżek mąki. Dziewczyny moje jedzą z dżemem, a ja z masłem i ze śmietanką Można też z keczupem i wędliną czy jakimś sosem typu salsa. Jaja i twaróg z mąką to dobra baza jest. Bazabaza
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Baza zgłasza się!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wysyłaj pełnomocników. Bez odbioru.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Deserowo dziś na forum... gofry, lody...optymalne szaleństwo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja ze slodyczy to lubie goczek smazony z cebulka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
...cebulak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żaden z podanych przeze mnie przepisów nie cieszył się takim powodzeniem jak te gofry. Sporo osób do mnie w sprawie ich pieczenia dzwoniło. Głownie pytają się o to, czy masło należy rozpuścić. Jeszcze o czas pieczenia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bo im chleba brak... A tu Renia takiego nieszkodliwego chlebunia zapodała...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...protezy są w modzie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzisiaj Pani z Mazur do mnie dzwoniła z podziękowaniem za ten przepis. Mówi, że reeewelacja. Zamiast mąki tortowej daje jaglaną. Miło.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Bardzo dobrze, ale zamiast jaj, same białka, zamiast masła, margaryna, zamiast twarogu, tofu i grubo marmoladą posmarować i najlepiej bardzo słodką herbatką zapić. Będzie opty-malnie...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie ma co chwalić, bo to nic wielkiego, ani trudnego nie jest. Ale są lepsze niż na to wyglądają. przebój ! salceson zwykły czarny, włoski , kaszanka ,kiszki , wątrobianka , pasztetowe , pasztet kociewski , niektóre metki , wędzone podgardle i wędzona słoninka ( pychota ) wszystkie te rzeczy jadam z udoskonalonymi goframi twojego pomysłu ( wywaliłem ze składu twaróg , mąka grycz. lub kuk. lub ryżowa - mniej , łój zamiast masła - reszta bez zmian, nieraz orzechy laskowe zamiast włoskich no i część białek wywaliłem , a te pozostałe ubijam - gofry są bardziej pulchne jako podkład.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to ciekawe... spróbuję... Będzie w ich skladzie mniej białka i dobrze...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dziś kolejną wariację zrobiłem. Prawie wszystkie białka z jajek wywaliłem, a dodałem w zamian żółtek. Z twarogiem i orzechami i masłem , super - takie vipowskie wyszły . Dodatkowo przyozdobiłem serem dojrzałym i masłem i natką.
|
|
|
|
|
|
|
|