Blackend
|
Ja zawsze mam dolegliwości ,bo po operacji żołądka nie wolno się obżerać .A i niewiasta się znajdzie co zawsze pomóc chce . Pomocna niewiasta po posiłku, to lepiej jak trener personalny.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak potrafią ci delikatnie przysrać, cytuję: w twoim wieku każdy ma jakąś chorobę! Jakby moją metrykę mieli w ręcach ... W końcu chory się zna i wie co mówi, a zdrowy to żaden autorytet, bo co on wie o chorobach?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I nie odzywać się, że nic nie dolega, bo zaraz podejrzliwości nabiorą i zaczną diagnozować. A jak potrafią ci delikatnie przysrać, cytuję: w twoim wieku każdy ma jakąś chorobę! Jakby moją metrykę mieli w ręcach ... Albo mówią, że jak po 40-tce nic nie boli, to znaczy, że człowiek już nie żyje...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A jak potrafią ci delikatnie przysrać, cytuję: w twoim wieku każdy ma jakąś chorobę! Jakby moją metrykę mieli w ręcach ... W końcu chory się zna i wie co mówi, a zdrowy to żaden autorytet, bo co on wie o chorobach?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Albo mówią, że jak po 40-tce nic nie boli, to znaczy, że człowiek już nie żyje... no proszę, próg wiekowy się obniża
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Marycha to marycha dobra na wszystko .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale jak zalegalizują, dołożą VAT i akcyzę, to nikt nie będzie palił...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To ważna strefa ,bo ludzie chętnie płacą ,by się jej pozbyć .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bardzo zacny cel Pana Zięby ,bo jaja utrzymuje w cenie .
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Niekoniecznie, bo zachęca do jedzenia jaj!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to świetnie, bo jaja z suplementami muszą zaszkodzić... Suplementuje się 5*wio, ze szczególnym uwzględnieniem potasu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|