madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ależ nowotwór to prosta sprawa,
Pod warunkiem, że to nie własna choroba! Jak się samemu zachoruje, to wygląda to nieco inaczej. Dokładnie, radzić każdy potrafi.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
A co jest dobrze, a co źle w przypadku choroby nowotworowej? Pozostaje jedynie metoda chybił-trafił. A co jest czynnikiem kancerogennym aby uniknąć wznowy? To dopiero jest pytanie. A tego to ja niestety na szczęście nie wiem. Natomiast wiem, że dzięki "procedurze medycznej", lekarz nie leczy już ludzi jak dawniej, tylko stosuje "procedurę". Takie "50g" dla wszystkich i następna sztuka z głowy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli prawie nic nie wolno jeść...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Wychodzi na to, że lepiej nic nie jeść niż jeść źle.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niejedzenie to dobry kierunek, bo można uniknąć wielu chorób, praktycznie wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jedzenie to same toksyny z których później się trzeba oczyszczać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Są tacy co często je wypłukują i potrafią dożyć w dobrej kondycji sędziwego wieku.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Co raz odpuszczone, nie liczy się. Po to są odpusty przecież.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Doktor to jednak miał klasę, ten w ogóle jej nie ma, bo cytuje Doktora jakby to jego słowa były.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z końcem roku miałem się zarejestrować do przychodni hematologicznej. Trzy już się zamknęły, a termin w pozostałych to 145 dni najkrócej. Fantastycznie działa w Polsce Służba Zdrowia. Dodam że w przypadku chłoniaków i białaczek, starczy 3 miechy, a w niektórych przypadkach krócej i wąchasz kwiatki od spodu. I jak zwykle pójdę prywatnie od ręki, tylko że mnie "jeszcze" stać, a pierwszemu sortowi nie zazdroszczę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|