vvv
Go
|
Ja za równoważność 1kg papryki płacę 1,49PLN, Da sie taniej tylko co z tego jak smaku brak? Wyjątkowo papryka sklepowa mnie odstrasza, jak się skuszę i tą zaprawioną chyba nabłyszczaczem skórką i wyraźnym chemicznym posmakiem, ze smaków to już wolę smaki zwierzęce. A z roślinnych to chyba kawę z tym, że z tygodniowymi, dwutygodniowymi przerwami, coby się smak wyzerował od czasu do czasu. Z zaufanej grządki papryką bym nie pogardził, aronię także z zaufanego drzewa poważam.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
nie jesteś na ŻO? A to żeby być uznanym przez Renię, to trzeba się zdeklarować, może trzeba jakąś ankietę wypełnić? Ale początkujących mylisz, tak jak naszą Anulkę...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale początkujących mylisz, tak jak naszą Anulkę... Ale pomylona Anulka jest fajniejsza, szczuplejsza, zdrowsza i bardziej uśmiechnięta.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To już nie jest zabawne...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
To już nie jest zabawne... A to zależy czy Anulka się uśmiechnęła, przyjęła za dobrą monetę, założyła życzliwość, czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
1,5 gofra. Śmietana ukwasz 30 z twarożkiem i szczypiorkiem. Ser żółty. Sporo masła bo smaczne (chyba tegoroczne na świeżej trawce i w dodatku po niecałe 13 za kila). Takie na pół rozpuszczone można łyżką jeść . Pomidor duży we dwoje ledwo daliśmy radę. kawa ze śmietanką i śmietanka bita z łyżką czereśni i wiórkami. dziś pod różową http://www.gardeningknowhow.com/wp-content/uploads/2009/11/weigela1.jpg
|
|
|
|
|
|
|
Kryanna
Go
|
Dzisiaj 2 żółtka i jedno jajko na maśle, kilka kostek papryki konserw. i kromka orzechowo-makowego z masłem i powidłem. Kawa bez śmietanki, bo postanowiłam pościć dzisiaj Masło lubię zagryzać twarde albo wrzucić kawałek do kawki i takie na wpół rozpuszczone wślimaczyć do buziuni
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja 6 żółtek sadzonych na smalcu, każde potem na plasterek bardzo tłustej pasztetowej, ogórki kiszone i landrynka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Lubię białe, chyba anyżkowe i zielone, chyba pistacjowe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też białe...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Trzy żółtka na masełku, kawa czarna (na wadze 1 kg mniej przez 2dni, poszczenie dało rezultaty ) Reniu, mnie się tak łatwo zmylić nie da, obrazić jeszcze trudniej, choć Jarkowi się udało pewnego razu
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Piękne macie te rośliny, u mnie ogród mikroskopijny, więc jedynie trochę róż i różaneczników.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Piękne macie te rośliny, u mnie ogród mikroskopijny, więc jedynie trochę róż i różaneczników.
Psiarze i właściciele żółwi lądowych mają brzydkie, naturalne ogródki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trzy żółtka na masełku, kawa czarna (na wadze 1 kg mniej przez 2dni, poszczenie dało rezultaty ) Reniu, mnie się tak łatwo zmylić nie da, obrazić jeszcze trudniej, choć Jarkowi się udało pewnego razu Ja też się robię coraz bardziej "impregnowana". Chociaż jeszcze parę lat temu nieraz mi ciśnienie podskakiwało przy czytaniu Forum...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(na wadze 1 kg mniej przez 2dni, poszczenie dało rezultaty ) Czyli możesz jeść optymalnie raz dziennie, co pół kilo na wadze. A ile zabawy jest by wypraktykować co.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przez drut nikt Ciebie nie ruszy...
|