renia
|
Bez promili, to chociaż by wypadało jakąś atrakcyjniejszą potrawę zrobić... Ale co jest atrakcyjne? Wieczorem mięsnych dań się nie chce jeść, sałatki to nic ciekawego, może jakieś optymalne ciasto?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja idę na taką składkową imprezę (dzieci odchowane już ) i trzeba samemu napitek i zakąskę przynieść. Myślę, że ta rolada będzie ok w komplecie z kotletami mielonymi w wersji mini oraz koreczkami z sera i oliwek. To Wy ostro szalejecie... Ale Wy jesteście młodzi, Wam balowanie nie zaszkodzi... My już wolimy nudę, spacerek, wiadomości posłuchać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja idę na taką składkową imprezę (dzieci odchowane już ) i trzeba samemu napitek i zakąskę przynieść. Myślę, że ta rolada będzie ok w komplecie z kotletami mielonymi w wersji mini oraz koreczkami z sera i oliwek. A wódkę jaką i ile na
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Wódka taka, jaka akurat w promocji była Ja, jako kierowca jej pić nie będę, wystarczy mi kawa i woda z cytryną.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja mam na kolację sernik i sałtkę. Synowa przyniesie jakieś ciasto i Strogonowa. A miało być nic...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niech tak sobie biorą czy nie biorą do ust co chcą... Ja jem co lubię. Raczej wieczorem na potrawy mięsne nie będę miała ochoty, nawet jakby się nazywała "dobra zmiana"... i była z (p)osła albo barana... Sernik i kawa ze śmietanką to jest to... I spacer w kierunku Wenus...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Ty ostatnio romantyczna . :DTo ta Wenus tak działa ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Czyli o torcie Pavlova nawet nie ma co marzyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale Kobiety potrafią być romantyczne . Przeważnie powtarzają, że nie szata zdobi człowieka . Już dziś to słyszałem , a teraz słyszę ,co mam ubrać na tego sylwestra Uwaga zaczynam doradzać ,bo już mi jej żal powoli .
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale Kobiety potrafią być romantyczne . Przeważnie powtarzają, że nie szata zdobi człowieka . Już dziś to słyszałem , a teraz słyszę ,co mam ubrać na tego sylwestra Uwaga zaczynam doradzać ,bo już mi jej żal powoli .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ups, szata dobrana :lol:Ale jeszcze małe wątpliwości są :lol:Buty tylko dwie pary ? Jestem zaskoczony zawsze były trzy pary :lol:Zapytam w jakich będzie jechała ,bo mi jednej pary brakuje
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wódka taka, jaka akurat w promocji była Flinlandia 1L w Osząlomie i Lidlu
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Wódka taka, jaka akurat w promocji była Flinlandia 1L w Osząlomie i Lidlu A byłem dzisiaj w Oszołomie (w Piasecznie). Katastrofa! Standardowo nie mogłem sobie odpuścić...więc zapytałem jakiejś paniusi;- Pani kochana, wojna bedzie??? I standardowo usłyszałem ;- A idz pan do cholery. Ludzie "pogłupli", sześćdziesiąt kilka kas, wszystkie czynne, a stałem ze 20 minut. Katastrofa!
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ludzie pierdolca dostaja przed jakimkolwiek swietem
|