Autor
|
Wtek: OSO - władze (Przeczytany 414572 razy)
|
administ
Go
|
Racja, niepotrzebnie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Co za wspaniały dzień! Dziś wypełniła się moja obietnica wobec Adama Jany. Ahuuu oraz Amen(t)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Włocławek 20.04.2015r.
Tomasz Kwaśniewski
Włocławek
Zarząd OSO
Grunwaldzka 200
Jaworzno
Szanowni Państwo, szanując demokratyczny wybór Zebrania Komisji Rewizyjnej i Zarządu OSO
z dnia 19.04.2015r. wnoszę o wykreślenie z listy Członków Honorowych Stowarzyszenia OSO następujące osoby:
1. Krystyna Kwaśniewska
2. Anna Ponomarenko-Kwaśniewska
3. Jan Kwaśniewski
4. Tomasz Kwaśniewski
W imieniu tych osób życzę Państwu sukcesów w propagowaniu nowoczesnych metod odżywiania.
Tomasz Kwaśniewski
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
szanując demokratyczny wybór Zebrania Komisji Rewizyjnej i Zarządu OSO z dnia 19.04.2015r. Skoro to stowarzyszenie, to czy protokół z tego zebrania jest publicznie dostępny?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego to ja nie wiem i nie chcę wiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dobrze ,ze 1% zem nie oddal na dobra wladze Teraz bedziecie mieli spokoj i nude. To to,co Tygryski lubio najbardziej
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
To co oni będą teraz propagować ? Ledwom pomyślał, aby zapisać się do optymalnych, a już tego nie ma. Właściwie to bardziej mnie interesuje co wkładam do ust, ale pomyślałem, że jakby przyszedł czas ... to może byłbym gotowy. Moim czynem i wyglądem rozpropagowuje w tempie ok 10 osób rocznie ( bez wysiłku ) . Napiszcie trochę mniejszym szyfrem, kim teraz mam szansę się stać ( nie śledzę tego na bieżąco ) opty co ? opty-ptak ( zięba) , opty-rotac ( lekarka 13). Zginęło w nocy 6 kont. ,,Nocna zmiana,, ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne "nocna zmiana". Następny w kolejce jest "tadeusz", bo już ponad kwartał się tu nie logował (cztery dni mu zostały). Do "nocnej zmiany" wybrani w kolejności również to: - "piosza", "nu" "WOZIX" i "marek1956". (od 15 do 30-tu dni)
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Radziu, mój kochany zgodnie z moim sumieniem postępując i po starej znajomości do poranka niedzieli 26-go wstrzymam "automat". I to żaden szantaż Radziu, to z mojej dobrej woli zwykła propozycja.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Radzio! Mało razy mówiłam Ci, żebyś się ode mnie odczepił? Już prawie całe Forum jest "zasRadziałe", że odechciewa się czytania i pisania.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
I jaki byl wynik glosowania ,kto za kim/za czym glosowal?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Wszedie sa dowody,ale
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiem, ale nie powiem... Ja na miejscu tych, co odeszli opublikowałbym tu protokół z 14-go marca i niech sobie ludziska czytają i sami ocenią. Ale tak nie będzie, jak znam życie, bo "korzystniej zamieść pod dywan" pewnie. Mając niepodważalne dowody winno się złożyć wniosek do Prokuratury... Np. ja nie odeszłam po to, aby dalej się tymi sprawami zajmować...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli pojawia się cień wątpliwości, co do osoby, która z racji zajmowanego stanowiska powinna być krystalicznie czysta, nie ma zmiłuj, bo tylko większe kłopoty z tego w przyszłości mogą wyniknąć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zginęło w nocy 6 kont. ,,Nocna zmiana,, ? OptyJoe sie pozegnal po raz drugi ["] , do trzech razy sztuka
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|