Autor
|
Wtek: Żywienie alkoholika. (Przeczytany 114268 razy)
|
Gavroche
|
Cholera wie, może tłuszczu i węgla za mało? Nie wiem jak jesz i czy już się w pełni zaadaptowałeś do tłuszczówki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A pytanie mam: - po czym poznaje się niedobór białka? Chodzi mi o takie objawy, jak: - swędzenie, - głód (nie ssanie, tylko potrzebę zjedzenia), - zmęczenie (szczególnie bóle części mięśni). Czy coś takiego, to niedobór białka?
To są typowe objawy niedoboru witaminy C i D 3, a także nadmiaru aktywnego hydroksylu - jak nic! Trzeba się zgłosić do powstającego Stowarzyszenia CANCERVIT, tam doradzą, co dalej robić.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie przejmuj się promocją Cancervitu. Policz sobie dobowe BTW, tylko tak sumiennie i zobacz sam czego Ci może brakować lub czego za dużo. Jak nie jesteś pewien, to wrzuć tutaj, pomyślimy razem. Dorzuć jeszcze wzrost, wagę, poziom aktywności i ewentualne choroby, oprócz oczywistej.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
To ten Cancervit o australijskich korzeniach?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Chyba siedziba będzie w Jaworznie.
|
|
|
|
|
|
|
krzych_100
Go
|
Dobrze, przez kilka dni policzę sobie proporcje posiłków i podam wartości.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A pytanie mam: - po czym poznaje się niedobór białka? Chodzi mi o takie objawy, jak: - swędzenie, - głód (nie ssanie, tylko potrzebę zjedzenia), - zmęczenie (szczególnie bóle części mięśni). Czy coś takiego, to niedobór białka?
Po tym,ze ma sie ochote na bialko
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|