renia
|
A martwy z paskami? Chwytem mieszanym, czy jak? Letnie treningi są ciężkie, może śmietanki przed? Martwy z paskami. Przed treningiem : 2 kawy - 1 ze śmietanką , druga z masłem, potem śniadanie znowu masło i 3 żółtka. W sumie przed treningiem pół kostki masła. W czasie treningu 1 litr wody gruzińskiej. Dasna, pieprzynij tą sztangę i jedźmy na Majorkę... Chciałabym, chciała..... ...a chcieć to móc...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tobie nie grozi...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
baba z Wurstem, normalne, wystarczy poszperać po necie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dasna, a może za mało płynów pijesz przy ćwiczeniach? A może powinnaś trochę przyhamować z nimi?
W czasie treningu ok. 1 litra wody wypijam. Ćwiczenia są ok w upały. Nie robi to na mnie wrażenia, choć jest ciężko. Łychę cukru do kawy, albo ze dwie landrynki, coby przewodu nie obciążać warzywami i owocami? Pełne BTW lepiej się sprawdza w wyczynie, kiedy wymagasz dużo, musisz zapewnić zaplecze Przymulenie jednak się zdarza, nie ma co dramatyzować...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tobie nie grozi... A kto to wie? Na jakimś festiwalu pojawi się Dasna Wurst.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, faktycznie, Ty pewnie za mało węglowodanów zjadasz... Wiesz mniej więcej ile?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, a może za mało płynów pijesz przy ćwiczeniach? A może powinnaś trochę przyhamować z nimi?
W czasie treningu ok. 1 litra wody wypijam. Ćwiczenia są ok w upały. Nie robi to na mnie wrażenia, choć jest ciężko. Łychę cukru do kawy, albo ze dwie landrynki, coby przewodu nie obciążać warzywami i owocami? Pełne BTW lepiej się sprawdza w wyczynie, kiedy wymagasz dużo, musisz zapewnić zaplecze Przymulenie jednak się zdarza, nie ma co dramatyzować... Mh. Jutro inaczej zaplanuję śniadanie, chociaż nie chce mi się chrzanić z tymi planowymi posiłkami, bo mam gdzieś liczenie, wyliczanie, sr... w banie. Tym niemniej im więcej ćwiczę, tym bardziej widzę zależność od posiłku. Nie daj Bóg, żebym coś zjadła bezpośrednio przed treningiem, albo coś rozpychającego. Warzywa i owoce to na 100% odpadają, bo zaczynają fermentować i jeszcze wstydu się najem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, faktycznie, Ty pewnie za mało węglowodanów zjadasz... Wiesz mniej więcej ile? Dzisiaj rano to pewnie ze 20 g. i wsio.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I to jest na cały dzień?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
I to jest na cały dzień?
Nie po treningu dojadłam syrniki z dżemem i jakieś warzywa na parze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
matko boska, smazysz warzywa na parze?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
I to jest na cały dzień?
Nie po treningu dojadłam syrniki z dżemem i jakieś warzywa na parze. To pewnie i dosyć...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
matko boska, smazysz warzywa na parze? Co Ty? Były, to wzięłam do kotleta w żółtym serze.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
matko boska, smazysz warzywa na parze? Co Ty? Były, to wzięłam do kotleta w żółtym serze. A zresztą może były z wody. Czort znajet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|