renia
|
Wygląda bardzo świątecznie ta szarlotka Może zrobię dzieciom, bo wybieramy się do Anglii na święta i dziewczyny już zapowiedziały, że będą wymagać ode mnie gotowania i pieczenia ciast Przepis to ten na samej górze? Nie Anulko (jabłka z galaretką i śmietanka tak, ale ciasto jest inne). Zeszyt z moimi przepisami zostawiłam w kawiarni, ale jutro go wstawię. To jest proszkowe ciasto z masłem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciałam się tylko poskarżyć, że link nie bangla Cała moja strona poszszłaaaaa... Wszystkie linki są puste. Już nie będę w ten sposób wstawiała przepisów, tylko dawała treść. Ale zdjęcia i tak Admin usuwa... Ale chyba te wstawiane przez fotosik.pl nie znikają...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jabłecznik z bitą śmietanką na cieście proszkowym. Jest lepszy niż na biszkopcie. Wykonanie nie moje (w kawiarni "Dobre Czasy", ale z mojego przepisu) Fuj, fuj. Aż mi się...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Cała moja strona poszszłaaaaa... Wszystkie linki są puste. Już nie będę w ten sposób wstawiała przepisów, tylko dawała treść. Tak to jest jak się pomyli guziczek "delete" z "edit", niby to samo, a jaka różnica. Ale zdjęcia i tak Admin usuwa... A temu zdecydowanie zaprzeczam, jeszcze bardziej niż "dobra zmiana", twierdząca że nie jest osamotniona w Europie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś pisałeś, że zajmują one za dużo miejsca na serwerze Forum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To nie było tak, ale nieważne, bo to se ne wrati... Szkoda mi tej strony... A wiesz chociaż jak sobie to wszystko sama skasowałaś i dlaczego się nie da odzyskać?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kiedyś pisałeś, że zajmują one za dużo miejsca na serwerze Forum... A co to ma wspólnego z bezpodstawnymi, publicznymi oskarżeniami ich usuwania? Ja oskarżam? Stwierdzam fakty tylko... Po miesiącu bodajże usuwałeś zdjęcia. Nie było tak? Ale lojalnie o tym uprzedzałeś... Chyba, że teraz coś się zmieniło, jakaś dobra zmiana...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie rozumiesz, przedtem miałam stronę www Optymalni - Pomorze (jakoś tak), a teraz mam konto na FB Optymalni-Pomorze i to nie jest to samo. Sporo artykułów i przepisów mi uciekło...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To podaj poprawny adres do tej strony, bo w stópce masz niepoprawny.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie było tak, ale nieważne, bo to se ne wrati... Szkoda mi tej strony... A wiesz chociaż jak sobie to wszystko sama skasowałaś i dlaczego się nie da odzyskać? Przecież pisałam o tym. Ja nic nie skasowałam. Mnie stronę skasowali, bo nie dokonałam wpłaty terminowo...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To podaj poprawny adres do tej strony, bo w stópce masz niepoprawny. Już zmieniam. Dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|