Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Od samego słuchania tych durnot można dostać depresji klimatycznej...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lepiej nic nie robić, niż robić źle...Dobrze, że Polska nie wstąpiła do strefy euro, przynajmniej odnotowuje duży wzrost gospodarczy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26740
|
Polska jest tak dużym krajem, że może robić co chce, ma pecha do rządzących, bo co następni to gorsi od poprzednich. Jakby dostali nakaz duszenia tego kraju, ale zadusić się nie da.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak rządzący są rządzeni odgórnie. Wykonują rozkazy.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Są na etapie robienia wszystkiego odwrotnie niż powinni! Zaś chcą kombinować przy podatku katastralnym i to tak, aby prywatni płacili, a "budynki użyteczności publicznej w tym kościółek naturalnie były z tego haraczu wyłączone ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciągle to samo... W końcu nie będą mieli kogo "skubać", bo bogaci rozliczają się na Cyprze (lub w podobnych "pralniach"), a biednych już nie będzie z czego skubać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Psychologów nie trzeba będzie, bo najszczęśliwsi są ci, co nigdy nic nie mieli (do stracenia)...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/z-tych-miast-polacy-uciekaja-na-potege-w-czolowce-miasto-donalda-tuska/csyy49h Biedny Tusk, no ale kto by z takim wytrzymał..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Uciekają, a spekulanci ceny nieruchomości windują.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja do 2002 wytrzymał . Ale coś chyba pokręcili bo tuski rodzinnie to chyba bardziej z Danzig.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja w Gdańsku pół roku wytrzymałem 2015 kwiecień- pazdziernik Coś było nie tak ...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Skończyła się "Białoruś" na przełomie milleniów.
|
|
|
|
|
|
|
startom
Newbie
wiadomoci: 14
|
Polska jest tak dużym krajem, że może robić co chce, ma pecha do rządzących, bo co następni to gorsi od poprzednich. Jakby dostali nakaz duszenia tego kraju, ale zadusić się nie da. Po owocach ich poznacie - oni nie tylko dostali jakby nakaz duszenia - oni duszą i sa w tym aż za bardzo gorliwi.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Psychologów nie trzeba będzie, bo najszczęśliwsi są ci, co nigdy nic nie mieli (do stracenia)... Dokładnie, 5 lat na odwyku byłem - teraz wole w kamperze mieszkac, niz w domu z basen...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Polska jest tak dużym krajem, że może robić co chce, ma pecha do rządzących, bo co następni to gorsi od poprzednich. Jakby dostali nakaz duszenia tego kraju, ale zadusić się nie da. Po owocach ich poznacie - oni nie tylko dostali jakby nakaz duszenia - oni duszą i sa w tym aż za bardzo gorliwi. To mi się skojarzyło ze "szmalcownikami"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|