admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26592
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oglądam sobie w necie sokolą rodzinkę notabene niesamowite zwroty akcji i ostatnio opiekunka gniazda wskazała, aby zwrócić uwagę jak mama włączyła do diety maluchów pióra ofiary. Pisze - pióra są bardzo ważne ponieważ zawierają niezbędne składniki do budowy piór pisklaków. Komentarz wywołał duże zrozumienie. A gdy ja w tzw. towarzystwie mówiłem powtarzając za Doktorem, że należy włączyć do diety te elementy, które u nas chorują np. stwardnienie rozsiane to móżdżek, anemia to kaszanka itd., to wywoływało to co najwyżej ironiczne uśmieszki. U mnie też, bo to nie moje zdrowie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Instynkt, a nie pisma kobiece mają głównie wpływ na dietę zwierząt. Dlatego tak "nienaukowo" się te biedne stworzenia odżywiają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wyczyn nie lada...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzy dni jazdy, a każdy etap ma 600km. Można?
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Terefere kuku... Czyli już oszustwo. Atrapa, bardzo wygodna dla komuszej złodziejni banko-korpo. Zapytajcie sobie o leczenie dietą choćby...
|
|
|
|
|
|
|
Prymulka5
Newbie
wiadomoci: 29
|
AI ma ponoć kaganiec ale jeśli jest tak bystra, jak mówią, to znajdzie na niego sposób. Póki co zaleca omega 3.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z "tłustych ryb" i suplementów . Kuratorzy zadbają by wodzenie przebiegało zgodne z założeniami złodziejskimi. Nic lepszego od złodziei nie warto się spodziewać. Szykuje się kolejny pachoł "idealny" do mącenia, przerzucania odpowiedzialności. Będzie dopełnienie tuskich, kaczorków, von leyen'ów, a może wymiana...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
AI ma ponoć kaganiec ale jeśli jest tak bystra, jak mówią, to znajdzie na niego sposób. Póki co zaleca omega 3.
Ma tylko tę wiedzę, którą w nią "wrzucili". Nie ma żadnych własnych przemyśleń, ani refleksji...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|