|
|
Jarek
Gość
|
Mercedes wĹaĹnie przedĹuĹźa produkcjÄ silnikĂłw spalinowych a chcieli w tym roku zakoĹczyÄ Nie chcÄ
ludzie tego badziewia kupowaÄ ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
To by musiaĹa byÄ albo pis ' wtedy skandal ponad wszystko Ale Dobermanowi piana ciekĹa z pyska,a Ĺlepia jaki wytrzeszcz
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Konfa albo pis
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
MiĹy chĹopak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bo Polacy dopiero goniÄ
ZachĂłd. ChcÄ
im dorĂłwnaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Za maĹo wegetarianizmu, i wiatrakĂłw mamy w porĂłwnaniu do Niemiec, no i zdrowa marycha na legalu muss sein
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
WidaÄ Ĺźe bez Unii ciÄĹźko siÄ tam Ĺźyje, po autach widaÄ, pewnie zakazuspalinowych aut nie bÄdzie, bo tutaj mikro skarpaty siÄ kupuje, typu reno 5 zasieg 300km...Biedna unia ...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
https://youtube.com/shorts/sqf1Oego01A?si=UFqkPeghCiMsk2H-Dodrukowywali od lat - 70 - tych ? Zadna nowoĹÄ jakby co Casyno zetona w Europie wprowadzali w 2000 roku, bo predzej nie daĹo siÄ z przyczyn technicznych - nie mieli kontroli cyfrowej nad bankami Przecie ludzie by tego na kalkulatorach nie ogarneli, byÄ moze do zamieszek by doszĹo...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
NajwaĹźniejsza to ta wiara jest, a reszta to pierdoĹy! Tu TrzaskoĹ zdejmuje krzyĹźe, a Ĺrednia wieku umarlakĂłw leci na Ĺeb na szyjÄ!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mine nie przeszkadzajÄ
zwiÄ
zki partnerskie, czy maĹĹźeĹstwa jednopĹciowe, byleby nie miaĹy pozwolenia na adopcjÄ dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
Tylko dlaczego mnie ma obchodziÄ czyjaĹ orientacja sexualna JeĹźeli sie komuĹ faceci podobajÄ
a nie kobiety to niech sobie tak Ĺźyje, tylko dlaczego ja mam to tolerowaÄ? Obrzydliwe jest, jak facet faceta caĹujÄ publicznie, zÄ
dam rĂłwnieĹź tolerancji - wypad z pedaĹami...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A niech siÄ kitĹaszÄ