Jarek
Go¶æ
|
Na moje szczepionka m- RNA - chyba siagnieta zostaĆa z wiedzy Sedlaka - jak zwykle nie dla dobra ludzkosci - ulepszyli ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
JechaĆam tym pociÄ
giem ekspresowym przez SzwajcariÄ, piÄkne, niezapomniane widoki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Ja bez biletu
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Nie z KoozioĆa tour?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
Ja prywatnie - zakĆad byĆ czy da siÄ bez biletu
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Podejrzany jesteĆ . Ja teĆŒ, ale ja w ogĂłle w innej klasie... Drepcedes i takie tam... WoĆŒenie dla burĆŒujĂłw.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
NapisaĆbym wiecej jak sie jezdzi pociagami bez biletu, bez pocenia i chowania sie po kibelkach, tylko na Arsena Luppin. Ale i tak nikt nie uwierzy, chwali sie, bo mu zle ze soba...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
Ja chyba niemĂłgĆbym, niedaĆbym rady.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to nie dla mnie takie ekscytacje. Ostatnio wsiadĆem do autobusu i poprosiĆem kierowcÄ o bilet, odpowiedziaĆ ĆŒe nie ma. No to wysiadĆem na najbliĆŒszym przystanku i zamĂłwiĆem Ubera. Â
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
A to nie dla mnie takie ekscytacje. Ostatnio wsiadĆem do autobusu i poprosiĆem kierowcÄ o bilet, odpowiedziaĆ ĆŒe nie ma. No to wysiadĆem na najbliĆŒszym przystanku i zamĂłwiĆem Ubera. Â ByĆo zapytaÄ o smarkfon z aplikacjÄ
, wifi i kontem bankowym... Trza postÄpowym byÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go¶æ
|
A to nie dla mnie takie ekscytacje. Ostatnio wsiadĆem do autobusu i poprosiĆem kierowcÄ o bilet, odpowiedziaĆ ĆŒe nie ma. No to wysiadĆem na najbliĆŒszym przystanku i zamĂłwiĆem Ubera. Â Moj kumpel na dzien dobry tez nie mogĆ , dlatego jechaĆ na niby z biletem Potem jak mu wytĆumaczyĆem, spodobaĆo sie, a dwa miesice zrobilismy koalicje... Odbieralismy bogatym dzielilismy sie z biednymi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to nie dla mnie takie ekscytacje. Ostatnio wsiadĆem do autobusu i poprosiĆem kierowcÄ o bilet, odpowiedziaĆ ĆŒe nie ma. No to wysiadĆem na najbliĆŒszym przystanku i zamĂłwiĆem Ubera. Â Moj kumpel na dzien dobry tez nie mogĆ , dlatego jechaĆ na niby z biletem Potem jak mu wytĆumaczyĆem, spodobaĆo sie, a dwa miesice zrobilismy koalicje... Odbieralismy bogatym dzielilismy sie z biednymi... Takie "Janosiki"...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
ByĆo zapytaÄ o smarkfon z aplikacjÄ
, wifi i kontem bankowym... Trza postÄpowym byÄ. Teraz juĆŒ mam, ale teĆŒ czÄĆciej korzystam z komunikacji publicznej. Ja na razie skazany na "sukces" - drepcedes, rover etc...
|
|
|
|
|
|
|
RafaĆS
|
A to nie dla mnie takie ekscytacje. Ostatnio wsiadĆem do autobusu i poprosiĆem kierowcÄ o bilet, odpowiedziaĆ ĆŒe nie ma. No to wysiadĆem na najbliĆŒszym przystanku i zamĂłwiĆem Ubera. Â Moj kumpel na dzien dobry tez nie mogĆ , dlatego jechaĆ na niby z biletem Potem jak mu wytĆumaczyĆem, spodobaĆo sie, a dwa miesice zrobilismy koalicje... Odbieralismy bogatym dzielilismy sie z biednymi... W niemcach dobra rzecz...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomo¶ci: 26744