admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26744
|
Renia jesteś niezawodna jak zwykle! Kto Ci cynk dał, że jest nagrane?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Konfederacja? Najgorsza opcja ... Nie chodzi o konfe, ani nr na liście, chodzi o to, że Ślązacy Optymalni mają wreszcie na kogo zagłosować, I nie ma zmiłuj, jak się nie uda!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musi się w końcu udać...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Musi się w końcu udać... Który to już koniec...?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Konfederacja? Najgorsza opcja ... Nie chodzi o konfe, ani nr na liście, chodzi o to, że Ślązacy Optymalni mają wreszcie na kogo zagłosować, I nie ma zmiłuj, jak się nie uda! Wina tych, którzy głosowali ( tylko 7%)w wyborach na Konfederacje. Bosak Menzen nawet na forumie nie mają szans z niemieckim premierem
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ta luźna pogawędka w Rajculi była?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Konfederacja? Najgorsza opcja ... Nie chodzi o konfe, ani nr na liście, chodzi o to, że Ślązacy Optymalni mają wreszcie na kogo zagłosować, I nie ma zmiłuj, jak się nie uda! Wina tych, którzy głosowali ( tylko 7%)w wyborach na Konfederacje. Bosak Menzen nawet na forumie nie mają szans z niemieckim premierem Tusk nie lubi samodzielnie myslących ludzi. Muszą w Eurokołchozie wszyscy jednakowo działać, a nie myśleć. Tylko słuchać tych, co wiedzą "lepiej"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dlatego podstawowa wartość jego elektoratu- to wina pisu ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Musi się w końcu udać... Który to już koniec...? Ostatni...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlatego podstawowa wartość jego elektoratu- to wina pisu ...
Cała ich kampania wyborcza się na tym opierała, pomysłu na poprawę sytuacji w Polsce nie mieli. Potem nagle Tusk znalazł 100 konkretów, a teraz je chyba zgubił. Nie mają czasu, muszą przesłuchać i pozamykać wszystkich "pisowców", aby mogli spokojnie rządzić...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Musi się w końcu udać... Który to już koniec...? Tak średnio, to raz w miesiącu jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najgorsza w tych końcach jest chyba baba Wanga, ale inni szczególnie żyjący profeci (czy jak im tam) też starają się jej dorównać.. Ponoć następny "koniec" już w pierwszej dekadzie kwietnia nastąpi!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie na prima aprilis...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Renia jesteś niezawodna jak zwykle! Kto Ci cynk dał, że jest nagrane? Mam "Pegasusa"... A ja dalej nie wiem czy to w Rajculi bylo ... Będę tam niedługo, i nie wiem ile napiwku dać
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W Rajculi było, ale w 2011r. a teraz pod Krakowem się spotkaliśmy w prywatnym domu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pełna konspira, jak za wojny Jaruzela.
|
|