admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Dobrze skadrowane - nic dodać nic ująć.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobrze skadrowane - nic dodać nic ująć. Dzięx. Z kadrem to zawsze mam przymiarki.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dobrze skadrowane - nic dodać nic ująć. Kilka fotek jeszcze można dodać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No właśnie nie, chodzi o to aby nie zanudzić dużą ilością zdjęć, tylko machnąć jedną czy dwie fotki ale dopracowane.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
Dobrze skadrowane - nic dodać nic ująć. Dzięx. Z kadrem to zawsze mam przymiarki. Z mojego doświadczenia wynika, że lepiej wykonać szerszy kadr i go ewentualnie przyciąć, niż zrobić za wąsko.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z mojego doświadczenia wynika, że lepiej wykonać szerszy kadr i go ewentualnie przyciąć, niż zrobić za wąsko. Bezpieczniej. Z szerokiego to i większa możliwość wybrać. Chyba żeby pójść odwrotnie ale na panoramkę trza kadrów kilka wówczas.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No właśnie nie, chodzi o to aby nie zanudzić dużą ilością zdjęć, tylko machnąć jedną czy dwie fotki ale dopracowane. Prawda. Takie tam urozmaicenie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No właśnie nie, chodzi o to aby nie zanudzić dużą ilością zdjęć, tylko machnąć jedną czy dwie fotki ale dopracowane. Jak się robi większą ilość zdjęć, to szybciej się dojdzie do perfekcji... Praktyka czyni mistrza...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Dobry! Wiaderko nabiera rozpędu . Już długość dnia niczym w listopadzie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Swiatełko w tunelu
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ale z Niemiec musi przyjść. Upadek muru (usraelskiego) na to wskazuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Najpierw piąta fala...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
No jeszcze jest kolejna nadzieja taka że superwulkan DE się budzi , ale to tylko doniesienia medialne więc raczej na wyrost.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Trzeba czekac az gł?wny sciek ogłosi koniec swirowania, i poczatek ratowania planety idiotow...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jak służby usraelskie ogłoszą że już można mur obalać.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ogólnie niezła pogoda. Na niebie ruch spory. Loty nie budzące wątpliwości, ale i korpo śmieciarki od zasmużania już kursują. Może morawiecki byś zaczął ściągać te opłaty za wysyp śmiecia od korpo? Rachunek rośnie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Swiatełko w tunelu Pewnie nadjeżdżający pociąg...
|
|
|
|
|
|
|
|