Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Pytanie do Admina

Zaczęty przez grenis, 2015-01-02, 11:11:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2015-01-09, 10:38:05
Cytat: Zyon w 2015-01-09, 10:20:35
i o OSO [kocia morda mode on]  :shock: :shock:  8) :lol:

Co?  :shock:
Zaś "zły owoc" trochę prawdy dołożył?  :wink: :mrgreen:
A Waclawa serce krwawi i cierpi, bo szarga swietosci  :?

:lol:
Work Buy Consume Die

administ

Powiedziano: po jajach ich poznacie!  :wink:

renia

...w Biblii... :mrgreen:

administ

"Jak się weszło  między wrony, to się rzuca jak śledź na piasku"  :wink: :mrgreen:

Zyon

A wiadomo dokladnie kiedy dr Zieba stanie sie prezesem OSO?  :shock:
Work Buy Consume Die

Radzio

Zyon ... z konopi. :D
Dopiero co o pogodzie rozmawialiśmy, teraz o miłości, a Ty się od razu dziecka spodziewasz. :D :lol:

administ

administ

Cytat: Zyon w 2015-01-09, 12:31:46
A wiadomo dokladnie kiedy dr Zieba stanie sie prezesem OSO?  :shock:

Nie ma szans, bo to teraz "dyktatura demokracji kanapowej"...  :wink: :mrgreen:

Radzio

Niedziela? Znaczy dzień wolny? A po co on wolnym. :mrgreen:
Dzisiaj się uczymymy w jaki to prosty sposób uruchamiać ludzkie geny i jak potem bez rotacji, reinkarnacji, hibernacji, dupowładztwa sobie z nimi radzić, po to, aby w konsekwencji jednak "zaradzieć". :D :lol: :lol: :lol: :wink: :mrgreen:

Radzio

Cytat: Teresa Stachurska w 2015-01-03, 20:08:04
Mnie się dziś ulotniła poczta ze skrzynki e-mail, kompletna. Kontakty też. Będzie nowa... czy jakoś tak. Ale i nieporozumienia będą :? 

Tereso.
Pewnie to jest teraz gówno warte, ale odkopałem naszą korespondencję. :D

CytatFrom: pagaj
To: Teresa
Sent: Friday, February 19, 2010 8:39 PM
Subject: Re: Co się stało?
Proszę mi wybaczyć, że zniknąłem po "angielsku", ale to z pewnością nie jest efekt nudy i nie ma związku z Naszym forum dr.Kwaśniewski.
To problemy bardzo osobiste i myślę, że odezwę się jeszcze.
Jeszcze raz przepraszam i łączę ukłony, a także pozdrowienia dla Pani i pozostałych forumowiczów
Radzio.

Życzysz sobie, abym przesłał też Twoje zapytania? :)

Teresa Stachurska

Radzio,

może Pan przesłać mi zawartość całej mojej skrzynki, to co w niej było, wraz z kontaktami. Albo - zwyczajnie - dostęp do niej. Bawić się zaś dobrze jest na własny temat, Inaczej żart przestaje nim być. Może nie nowina?

Radzio

Cytat: Teresa Stachurska w 2015-01-12, 11:39:53
Radzio,

może Pan przesłać mi zawartość całej mojej skrzynki, to co w niej było, wraz z kontaktami. Albo - zwyczajnie - dostęp do niej. Bawić się zaś dobrze jest na własny temat, Inaczej żart przestaje nim być. Może nie nowina?

Nie nowina. Z pani powodu nie jest mi jednak smutno, a współczucia ma pani dostatek, po co przelewać pełną czarę. Czy tak może być? Czy jednak powinno mi być smutno? Mam wybór?

Kobieto miła! :D Nie mogę! :lol:
Mam słownie dwa maile od Ciebie i pińć od renia, dobrowolnie do mnie wysłanych w tamtym okresie. W żadnym z nich nie było nawet wzmianki o skrzynce oraz o tym, że mam ją przechowywać. Z kontaktami jest podobnie, mam dwa i oba są tu powszechnie znane, lubiane i w ogóle- renia i Teresa Stachurska. :)

A przy okazji, zdrowia, obu "kontaktom" bezinteresownie życzę, gdyż ... ja właśnie dzięki DO własne odzyskałem i tylko taką informacją mogę się podzielić zarówno z panią, jak i z renia. :lol:
Gorąco obu paniom dietę proponowaną przez Przyjaciela mojego polecam- DO praktycznego zastosowania. :D

P.s. I
Nie odczepię się. :lol:

P.s. II
Zabawne, ale zamieściłem treść listu właśnie na mój temat. ;)
Listy z przyjemnością odeślę, są bardzo pouczające. :D

Gavroche

Do transgenicznego ryżu ewentualnie :lol:

Dot. pouczające.

Radzio

Radzio

Radzio

Radzio,

Czy adres mailowy, ten z przed pięciu lat, jest nadal aktualny, Tereso? :D

Radzio

Cytat: Radzio w 2015-01-12, 12:32:32
Witaj grenis. :D

Przecież to nie z mojego powodu awansowałeś siebie na Drugorocznego. :D :lol:

Cytat: Radzio w 2015-01-12, 19:00:03
Radzio,

Czy adres mailowy, ten z przed pięciu lat, jest nadal aktualny, Tereso? :D

Ech, Ci drugoroczni- drażliwi tacy. Foch za fochem. :D ;)

anakin

Cytat: grenis w 2015-01-02, 17:02:18
Brak odpowiedzi jest dla mnie jednoznaczna odpowiedzia, ze jestem przez gospodarza tutaj niemile widziany.
Wobec tego usuwam konto, życząc Wszystkim zdrowka i wszystkiego naj....  :D
Trzymajcie sie cieplo  8)

Nara.