Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Brazylijskie jiu jitsu a dieta optymalna .

Zaczęty przez superkiel11, 2016-11-23, 13:54:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Teraz Ty oceniasz w sposób wulgarny  innych, i to jest ta Twoja sprawiedliwość ?  8)

Diogenes z Synopy

Cytat: renia w 2016-12-04, 09:20:19
można mieć różne zdania, różne poglądy polityczne, ale tutaj na Forum nie powinno być wulgaryzmów, chamstwa i personalnie obrażających epitetów.
Zawsze tak było, że schlebiający na dworze czy to królewskim czy politycznym mieli fory u władcy, niezależnie od tego co przedstawiali, i co o nich myślał sam król czy przewodniczący.    :lol:  ;-)  Musisz się z tym pogodzić, albo dostosować się.  ;-)

superkiel11

Do wszystkich którzy nie wnoszą nic do tematu prosze o założenie własnego tematu i tam oczernianie siebie . Pisząc te bezwartościowe  posty temat sie nie rozwija . Dzieki

Zyon

Cytat: renia w 2016-12-03, 20:47:46
(...) ODKRYWCĄ jest dr JAN Kwaśniewski a nie Kwaśniewscy :) no i dr Ewa oczywiście :)

z całym szacunkiem do TK i niewyobrażalnego lizusa G…e "
:shock: Ozesz, spadlem z krzesla  :lol: :lol: :lol:

Taka ciekawostka: w koncu pogonilem obie ksiazki nr13 za pozornie "atraktycjna" cene. Po jakims czasie nabywca zwrocil sie z pytaniem, czy mozemy te transakcje cofnac. Pytam: co jest, przeciez to swietne ksiazki  jak ktos chce wyzdrowiec. A tenze mi gada, ze czytac sie nie da bo dostal "oczoplasu umyslowego"  :lol: :lol: :lol:

@superkiel, mase spokojnie zrobisz :D
Work Buy Consume Die

administ

Wiadomo, kaloryferek wyjdzie, ale to co pod kaloryferkiem w stosunkach męsko-damskich ważniejsze, a jeszcze bardziej to co na szyi, jakby co... ;)

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-12-04, 10:58:14
Cytat: renia w 2016-12-04, 09:20:19
można mieć różne zdania, różne poglądy polityczne, ale tutaj na Forum nie powinno być wulgaryzmów, chamstwa i personalnie obrażających epitetów.
Zawsze tak było, że schlebiający na dworze czy to królewskim czy politycznym mieli fory u władcy, niezależnie od tego co przedstawiali, i co o nich myślał sam król czy przewodniczący.    :lol:  ;-)  Musisz się z tym pogodzić, albo dostosować się.  ;-)

Masz rację.  :|

Jarek

I bardzo dobrze że nie wnoszą ,bo co robiliby ci co wnoszą  :lol:

administ

Problem w tym, że brak akceptacji i szacunku dla ludzi o innych przekonaniach, a szczególnie traktowane ich jak "wrogów" staje się normą w tym kraju.
To bardzo źle wróży, gdy fanatyzm bierze górę...  :?

Jarek

Właśnie ,lepiej się rozczarować sam ze sobą ,to i więcej akceptacji dla innych będzie  :lol:
Wolności nigdy nie za wiele ,bo można się zawsze jeszcze lepiej nudzić 8)

Bobby

Cytat: admin w 2016-12-04, 11:56:00
Problem w tym, że brak akceptacji i szacunku dla ludzi o innych przekonaniach, a szczególnie traktowane ich jak "wrogów" staje się normą w tym kraju.

Lepiej traktować bliźnich jak "kolegów" i kochać całym ciałem.

Dasna

Cytat: superkiel11 w 2016-12-03, 19:06:20
Maniek jak sam powiedziałeś cyferki sa dla ortodoksyjnych albo początkujących i wlasnie jestem początkującym ktory nie chce popełnić błędów żywieniowych .

Dzieki wielkie Gavroche za uświadomienie , od dzisiaj a moze bardziej od jutra jem wtedy kiedy zgłodnieje ,bez wyliczeń . Gdzies widziałem na forum ze nie chodzi o wyliczenia tylko o obserwacje swojego ciała , jesli chudniemy to zwiększamy korytko i tyle - nie wiem czy to prawda . Co do żółtek , salcesonu to jadam go multum , skórki świnskie bardzo rzadko ale to chyba dlatego ze niewiem jak je przyrządzić  :shock:

Dasna z całego serca gratuluje zapału i wyników w sporcie , tak trzymac . Do tego jeszcze dobre wyniki w biznesie , coraz bardziej sie przekonuje do diety optymalnej ktora jak widac na Pani przykładzie daje duzo energi .
Superkiel dziękuje bardzo. Mów mi Dasna. Wszyscy tu jesteśmy na Ty.
Podstawą jedzenia u mnie są żółtka, ( żółtkownica na smalcu) masło , karkówka. Czasami jem chleb bez mąki z ziaren, jakoś je sklejają i na nim b. dużo masła. Uwielbiam tatara i pakuję do niego 8 żółtek. Uwielbiam chrząstki, klej z golonki, nóżki , flaki, skórki z boczku.
Od czasu do czasu jem kasze białą gryczaną , bo prażonej nie lubię.
Dobrze się regeneruję.
Wypróbuj na sobie i popatrz na swoje mięśnie. Sam poczujesz czy zwiększyć białko czy zmniejszyć i czy dopakować jeszcze tłuszczu. Tłuszcz to czysta energia , czysta siła. :D

administ

Cytat: Bobby w 2016-12-04, 14:05:01
Cytat: admin w 2016-12-04, 11:56:00

Lepiej traktować bliźnich jak "kolegów" i kochać całym ciałem.

Bez jaj, lepiej unikać jak ognia, a jak już się nie da, to coś tam miłego bąknąć, ale żeby było w miarę neutralne, bo nigdy nie wiadomo kiedy mogą się okazać pomocni.  8)

markos

Cytat: admin w 2016-12-04, 11:38:40
Wiadomo, kaloryferek wyjdzie, ale to co pod kaloryferkiem w stosunkach męsko-damskich ważniejsze, a jeszcze bardziej to co na szyi, jakby co... ;)

O co chodzi z tą szyją? :D

renia

Głowa na karku, czyli rozum... :D To jest najważniejsze... :D

administ

Teraz to tylko "pisowskie gacie" są ważne... ;)
Dla niektórych, naturalnie.  :lol: