Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

"Naukowcy ostrzegają: Za pięć lat koniec świata"

Zaczęty przez Krystyna*Opty*, 2007-02-25, 14:27:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-05-05, 19:57:39
Jo! Mauzoleum, piramidy, o kociołek. :lol:
Zaczynasz łapać :lol:
Ludzka natura, w tym przywary, są niezmienne od Adama :D
Tylko środki się zmieniają...
Dlatego uważam, że trudzisz się po próżnicy z tym zbawianiem 8)

Radzio

Eee, zwykła literówka. Zabawianiem mogło by też być. { :lol: :P}R

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-05-05, 20:32:23
Eee, zwykła literówka. Zabawianiem mogło by też być. { :lol: :P}R
Owszem, mogłoby, ale nie do Ciebie :lol:

administ

Diogenes z Synopy

Cytat: Tomkiewicz w 2007-02-25, 14:46:57

ps: Pozrozmawiamy po roku 2012

Tomek           

no i nic się nie zmieniło, świat istnieje, ja także mam się dobrze, mam nadzieję że Ty też.

Cytat
W czasie kampanii politycy robią wszystko, by unikać tego tematu

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/co-dalej-z-funduszem-koscielnym,564458.html

Gavroche

Jakaś asteroida w końcu nas dosięgnie... :D
Niby grzecznie orbitują, ale czasem jakaś się wyrwie. :P
W sumie ta co wysadziła z siodła dinozaury, pomogła nam zaistnieć, następna może nas ubić.
Podobno wystarczy trzy-czterokrotnie większa od "meteorytu tunguskiego" jeśli spadnie w dobre miejsce. ;)

administ

Jasne, a będzie płacz i panika, bo tyle duszyczek na raz do Nieba nie przyjmą... ;)  :lol:

vvv

Cytat: Gavroche w 2015-07-30, 10:16:30Niby grzecznie orbitują, ale czasem jakaś się wyrwie. :P
Ziemianie, także ludzie, już dawno mają technologię by gagatka odprowadzić, czy sprowadzić. Ze sprowadzaniem jest większe ale, bo się muszą wszyscy zainteresowani zgodzić na taki głupi strzał w stopę, a zgody nie ma i nie będzie.
8)

Gavroche

Jasne, tylko trzeba "widzieć" gagatka, a na razie widzimy jedynie marny wycinek całości. :D

vvv

Jeszcze jest taki niuans co widać oficjalnie, a co widzą Ci z certyfikatem nieoficjalności. Jest taki punkt widzenia, że jak czegoś w TV nie pokazali to znaczy, że nie istnieje.
8)

Gavroche

administ

renia

Każdy ma go w swoim czasie. Np. Kulczyk miał wczoraj...

Zyon

Oho  :shock:
CytatŚwiat powinien zrezygnować z mięsa i innych produktów pozyskiwanych od zwierząt - uważa ONZ
http://stylzycia.newsweek.pl/ludzkosc-musi-zmienic-diete-na-weganska,artykuly,369843,1.html
Work Buy Consume Die

Diogenes z Synopy

no to smacznego.  :)

od dawno wydawało mi się, że nie  jesteśmy w stanie wyprodukować w skali świata tyle żywności pochodzenie zwierzęcego . Ale Doktor gdzieś wyliczał, że w skali Polski to jest jak najbardziej realne.

Gavroche

Biorąc pod uwagę wartość biologiczną białka i tłuszczu oraz to, że nie ma "niezbędnych" węglowodanów, to zawsze produkcja zwierzęca się opłaci najbardziej. 8)
Trzeba tylko gatunek zwierzęcia dopasować do lokalnych warunków.

Zyon

Work Buy Consume Die

renia

Ja już normę owsianki na całe życie mam wyrobioną... 8) teraz mogą jeść jak człowiek... :D