Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Przewlekłe zapalenie migdałków

Zaczęty przez Eunice, 2007-03-09, 12:45:32

Poprzedni wątek - Następny wątek

kangur

Cytat: adampio w 2008-10-04, 12:17:27

Kangur a dlaczego w Amsterdamie?  Jest tam przesiadka? Zmiana samolotu? Czy cos Ci sie "pokickalo"?

Pewnie plywales jak ja pisalem, ze podczas przesiadki w Amsterdamie jadlem karkowke.

Edyta

Czy uchylone usta świadczą o przerośniętym trzecim migdale? Bo na pewno nie jest to uśmiech...

men

Ah co za zaszczyt;) Dziękuje Lekarko że mnie tak lubisz ;)

Księżniczko czemu masz taką smutną minke? Martwię sie o Ciebie... :(?

men

Uchylone usta mogą wiele znaczyć .

Edyta

Cytat: men w 2008-10-04, 22:48:50
Uchylone usta mogą wiele znaczyć .
np.???????? Ktoś nie może oddychac przez nos?

sylwiazłodzi

Enka chcę Ci poprawić humor. Właśnie wróciłam z pewnego fajnego dla mnie miejsca ale to w innym atku się udzielę. Pociesz się,że jak byłam zmuszona być poza domem to po 2 latch diety mogłam zjeść zółty ser posmarowany masłem osełkowym i super się czułam a ponieważ trochę mi brakowało tłuszczu mimo,że wzięłam smalec gęsi do słoiczka i zaliczałam zupy z tłuszczem albo ziemniaki z tłuszczem i nawet ciekawe w smaku w piątek kotlety z jajek w bułce tartej bo już znów się muszę przestawiać w drugą stronę,że nie codziennie ale jak mam ochotę to coś z bułką mogę zjeść czy coś z chleba. No cóż człoweiku nie mądry uczysz się całe życie najpierw że chleba nie możesz jeść a potem, że już trochę możesz.

:D
Lekarko dziękuję za odpowiedź na sms. Napiszę @ ale tak może jutro-mąż idzie na noc będę miała dom dla siebie na przemyslenia.

sylwiazłodzi

A, i zapomniałam napisać. Po dłuuugich Polaków rozmowach o 2 w nocy zaliczyłam czekoladę gorącą z automatu i delicje. Jakoś nie zaszkodziły następnego dnia. Chyba przez to że byłam trochę niedojedzona a trochę emocje brały "górę".  :D
Taka kuracja trochę dla adrenaliny czy szczęścia? Chociaż Ja odkryłam,że mam szczęście , dużo więcej niż inni.

:D :D :D :shock:

adampio

Cytat: kangur w 2008-10-04, 13:08:58
Cytat: adampio w 2008-10-04, 12:17:27

Kangur a dlaczego w Amsterdamie?  Jest tam przesiadka? Zmiana samolotu? Czy cos Ci sie "pokickalo"?

Pewnie plywales jak ja pisalem, ze podczas przesiadki w Amsterdamie jadlem karkowke.

A jak te baranie jaja mam odebra z Amsterdamu?
Lepiej wyslij mi paczke!!!

men

Cytatnp.???????? Ktoś nie może oddychac przez nos?

Np. Zachwyt na widok ładnej dziewczyny.

lekarka

Enka, wracaj (nie można jeść codziennie chleba  :shock:), Men wrócił  :D.

Enka19

Enka19

:lol: Po co się martwisz Men od zmartwień to same choroby.. czytaj dokladnie forum ;-P
No ale fajnie ze sie martwisz O MNIE pochwalam ;-P

Enka19

Lekarko, widzę że chcesz być moja swatka ;-P hih :P :mrgreen:

Enka19

Sylwiozlodzi, I DOBRZE ;) raz na jaks czas nawet POLECAM ci to ;)
  w razie pytan prosze pisac , ;p udzielam fachowych porad ;-D

Enka19

Lekarko , jadlam duzo roznorodnosci przez te dni co mnie nie bylo ... ale chleba akurat o ile sobie przypominam nie zjadłam ani jednej kromki ;)

Enka19

" księzniczko"   :mrgreen: :roll:

Hana

... ale chleba akurat o ile sobie przypominam nie zjadłam ani jednej kromki

...co z bulkami, ciastkami, makaronami ---czy nie byli ich w tych roznirodnosciach?

Enka19

Cytat...co z bulkami, ciastkami, makaronami ---czy nie byli ich w tych roznirodnosciach?

Jestes jasnowidzem ;)

Enka19

;( DO CZEGO ZDOLNE JEST RODZENSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :twisted:

MEN!

To nikt inny jak moja kochana siostra blizniaczka ktora sie bawila w zbijanie sie ze mnie na necie ;/
Wykryłam ja dzis rano :(
Men nie istnieje :*( :*(

Jestem tu sama samotna ;-((((((((

lekarka

Cytat: Enka19 w 2008-10-07, 11:10:27
1.Men nie istnieje
Jestem tu sama samotna ;-((((((((

1.Szkoda :-(
Nie jesteś :D.Są jeszcze inni chłopcy w Twoim wieku na forum :D. Tylko zainteresowani by byli czy ... umiesz piec ... placki ziemniaczane :D.
Siostra - padła by z ... zazdrości :D. Przystojni :D.
Na marginesie - stosowałaś mleczne bo jadłaś masło. Ja tu jestem od diet eliminacyjnych wkomponowanych w DO. Jadaj co Ci smakuje z posiłków jadalnych na DO.