Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Szczepienia -za i przeciw

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2007-04-16, 08:57:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

:lol:
Normalnie jaja jak berety :lol:

Blackend

I będą dalej, bo Dobra Zmiana nie zamierza hamować.  :lol:

administ

Jasne, "niemieckie media w Polsce" do repolonizacji czekają od września... ;)

Blackend

Jasne, nie tylko media. ;)  8)

administ

Naczelnik zaczyna kombinować, jak tu broszki się pozbyć...  8)

Jarek

Ale ona  wszystkie matki polki ciągnie za sobą  :lol:

administ

Jarek

Blackend

Pewnie niedługo zamelduje wykonanie zadania i swoją gotowość do nowych bardzo ważnych zadań. ;)

administ

Tak łatwo się nie wywinie... ;)

Blackend

Ale ja się zepnie, to może da radę. ;)

administ

Kartofel postawił już ponoć na finansistę...  8) 8)

Blackend

Nareszcie, bo już nie mogę się doczekać na to autko elektryczne.  8)

administ

Ja też, tylko żeby z pięć metrów miało przynajmniej, tak po 200KM na koło było, 2,7s do setki, z 250km/h ograniczone elektronicznie, aby dało się odblokować i z 1000km na jednym, darmowym naturalnie  ładowaniu, do tego parkowanie za darmo i buspasy do dyspozycji...  8)
I jeszcze żeby "dobra zmiana" 8/10 do ceny dopłaciła bez podatku i akcyzy naturalnie... ;)

Blackend

Oczywiście że tak będzie, bo jak Naczelnik mówi, że da, to wie co mówi. ;)
Wkrótce uruchomią program auto+ aby do mieszkania+ i przedszkola+ można było dojechać z dzieckiem+.  :lol:

Takiego badziewia https://www.youtube.com/watch?v=GwPcEXGDbkw mam nadzieję nie będą produkować. ;)
Koleś musiał za pół bańki aż do Wiednia się fatygować i jeszcze nie mógł na jednym ładowaniu do Krakowa wrócić.  :? ;)

administ

W Berlinie po 130tys. EURO już lepsze dają, ale trzeba akcyzę i VAT do tego dołożyć...  :?
I czekać składając dziś zamówienie do końca listopada na odbiór...  8)
Ale jak dzięki "dobrej zmianie" tę jedynkę z przodu odejmą w ramach rządowego programu "auto+", to warto już rozważyć zakup. ;)
A jak dołożyliby jeszcze umarzalny "kredyt+" - to można brać w ciemno!  :lol:

Blackend

Ale nawet jak te 130 tysięcy zostawią, to i tak będzie pikuś, bo euro będzie po 0,10zł - taka to Dobra Zmiana.  :lol:

administ

Ale to tak z własnej kieszeni wykładać te 13tys. jak "dobra zmiana" ma dać? :roll: ;)
Szkoda własnych pieniędzy na taką rozrzutność.  :? 8)

Blackend

Fakt.  :? ;)
W takim razie jak zwykle z bankierów i marketów się weźmie. Co tam, najwyżej jeta sobie nie kupią, a i tak jety nie są narodowe polskie, tylko z wrogich ideologicznie względem Dobrej Zmiany krajów. ;)

administ

O! Właśnie, do tego w marketach przez to stanieje, a banki będą za darmo pożyczać, bo przecież "dobra zmiana" jest.  8) ;)