Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Szczepienia -za i przeciw

Zaczęty przez sylwiazłodzi, 2007-04-16, 08:57:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ale drony też mają być, to co tam takie autko jak będzie można w powietrzu bez korków latać. ;)  :lol:

administ

:lol:
Latanie jest super, bo na trzeźwość nie łapią... ;)

Radomiak

Można wpaść w korkociąg. :roll:

administ

Ale przynajmniej uprawnień się nie traci za dwa, trzy piwka... ;)

Blackend

Ale już dziś można sobie po paru piwkach bez drona odlecieć, nawet dotacje w wysokości 500zeta na to dają. ;)

Daniel

Gdy kliknąłem na link, to program UPC antywirusowy pokazał mi komunikat, że ta witryna jest szkodliwa. Otworzyły mi się oczy, bo to chyba odwrotnie. 

Blackend

administ

Zły program antywirusowy... ;)

Radomiak

A wszystko to z powodu nagminnej krytyki szczepień na tym parszywym forum...i nie tylko!  :roll: :wink:

Teresa Stachurska

Protest przeciw przymusowi szczepień! Apel Huberta Czerniaka - Mam marzenie... - https://www.youtube.com/watch?v=A2yB8chpgFI 

Radomiak

Przymus szczepień w tym kraju i tak umrze śmiercią naturalną. W pewnym momencie, w którm strach, że "przeginają" weźmie górę nad "interesem", także prywatnym. Ale dokąd się da, trzeba zachować ciszę i spychać temat na dalszy plan, bo póki można...to grosz do grosza...bo grosz nie śmierdzi.
A sanhedryn się cieszy 8)

renia

Nazywa sprawy po imieniu, nie szczypie się...

Radomiak

Jak mówił Sinuhe do Kaptaha ;" twoje słowa są jak brzęczenie muchy w moich uszach" 8) Tak samo "decydenci" traktują "buntowników"...jak długo się da. 8)
Bo ma być cicho, spokój... jak długo się da...bo grosz nie śmierdzi. 8)
:wink:

Radomiak

Takie kombinowanie po mojemu:
Czy osoby decydujące o przymusie szczepień są głupie?
No nie.
Czy te osoby wiedzą o tysiącach badań "za szczepieniami"?
No wiedzą.
Czy te osoby wiedzą o tysiącach badań "przeciw szczepieniom"?
No wiedzą.
To co ma priorytet w podejmowaniu decyzji (i straszeniu odpowiedzialnością karną)?
Zysk (szeroko rozumiany) i strach ( przed utratą zysków szeroko rozumianych)
No to trzeba robić ludziom w głowach melanż na milion sposobów, bo myśmy są tacy "gupi", że tylko przymus pod groźbą może nam wyjść na dobre.
No dobra, truizmy wygaduję, ale...
Inaczej nie będzie.  8)

Radomiak

Celowo użyłem formy "wiedzą".
Bo wiedzą na 100%.
Znać nie muszą.
A powinni!
Kupa dziada... :?

renia

Kupa głupich dziadów... 8) :lol:

Radomiak

I zabiorą to do piachu.

Jarek

Cytat: renia w 2017-06-02, 11:25:22
Kupa głupich dziadów... 8) :lol:
Dlaczego głupich? :shock:
Jak ktoś biznes potrafi robić, i nie musi 8 godz tyrać, to chyba raczej sprytny co? :roll:

Radomiak

Ale to już pod relatywizm podchodzi. :lol: