Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Parametrt długowieczności.

Zaczęty przez lekarka, 2007-04-28, 09:55:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-04-20, 09:51:13
Dasna,

o paleniu czytałaś? To a'propos awatara :) 
Pewnie, że czytałam. Kurka wodna może znowu zacząć. :roll: Po 23 latach od rzucenia ciekawe jak by smakował?  :lol:

administ

Tego się nie zapomina, ale jeden sztach i trach!  :(

Dasna

Cytat: admin w 2013-04-20, 09:53:49
Tego się nie zapomina, ale jeden sztach i trach!  :(
Dlatego dziś nie palę. I tak zawsze, tylko jeden dzień. A, że tak zeszło 20 lat z hakiem..... :lol:

administ

Gdyby nie ten "kapeć w gębie" po wypaleniu...  :?

Dasna

Cytat: admin w 2013-04-20, 09:58:20
To może lepiej sztachnąć się maryśką?.... i weselej ......i leczy.... i ... i     :roll:

RafałS

Cytat: Dasna w 2013-04-20, 10:01:42
To może lepiej sztachnąć się maryśką?...
I co, nie ma "kapcia" po tej maryśce?  :)

RafałS

Cytat: Dasna w 2013-04-20, 08:44:28
http://pl.wikipedia.org/wiki/Najstarsi_ludzie
Kiepsko to zestawienie wygląda. Tylko odkryci, przez zaledwie ostatnie 20 lat.  :)

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-04-20, 10:59:43
Cytat: Dasna w 2013-04-20, 10:01:42
To może lepiej sztachnąć się maryśką?...
I co, nie ma "kapcia" po tej maryśce?  :)
Jest, ale przynajmniej głowa się pocieszy... :lol:

RafałS

1 głos na brak kapcia. 1 głos na obecność kapcia. Czyżby Dasna nieuważała na lekcjach z maryśki?  :roll: :wink:

Gavroche

Cytat: RafałS w 2013-04-20, 11:38:23
1 głos na brak kapcia. 1 głos na obecność kapcia. Czyżby Dasna nieuważała na lekcjach z maryśki?  :roll: :wink:
Być może to kwestia osobniczej reackcji, dodatków, sposobu palenia czy rodzaju "materiału".
Dasna zdaje się kumatą babką, na tak ciekawych zajęciach raczej uważała... :lol:

Dasna

:lol: :lol:  Uważałam.... i wesołość jest fajna, ale nie na długo. Eeee takiego kapcia .... ale cicho sza.

Dasna

Cytat: Gavroche w 2013-04-20, 11:45:10
Być może to kwestia osobniczej reackcji, dodatków, sposobu palenia czy rodzaju "materiału".
Dasna zdaje się kumatą babką, na tak ciekawych zajęciach raczej uważała... :lol:
Zdaje się, że Ty tez byłeś niekiepskim uczniem.  :lol: :lol:

Dasna

No tak, poczułam się wywołana do tablicy.

RafałS

Osobiście temat przewagarowałem  :twisted: . W ten sposób drodzy państwo nie ustalimy gdzie są te kapcie.  :lol:

Dasna

Aha, no bywa. :lol:

Ale drugi kolega, Gavroche uczył się chyba lepiej. Choć prawdę mówiąc w naszym kraju to najpilniejszymi uczniami są psy a właściwie suczki (tak jak to w przypadku naszej znanej wokalistki) ale Gavroche miłośnik zwierząt , więc kto wie jaką wiedzę zgłębiają jego zwierzaki.  :lol:

RafałS

Cytat: Dasna w 2013-04-20, 13:38:49
...Ale drugi kolega, Gavroche uczył się chyba lepiej...
Ciekawe czy lepiej od takiego premiera, ten pewnie wie gdzie są kapcie.  :)

Dasna

Gdzie są kapcie? A może to wie tylko ABW. :roll:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2013-04-20, 13:38:49
Aha, no bywa. :lol:

Ale drugi kolega, Gavroche uczył się chyba lepiej. Choć prawdę mówiąc w naszym kraju to najpilniejszymi uczniami są psy a właściwie suczki (tak jak to w przypadku naszej znanej wokalistki) ale Gavroche miłośnik zwierząt , więc kto wie jaką wiedzę zgłębiają jego zwierzaki.  :lol:
Nigdy jakoś pojęcie "narkotyki" mnie nie przerażało.
Poszerzanie horyzontów fajna rzecz, więc zbadałem w odpowiednim czasie wpływ wszystkich dostępnych substancji zmieniających świadomość.
I tyle  :lol:
Brak telewizora odsuwa mnie nieco od głównego nurtu ważkich informacji, ale mam wrażenie, że chodzi o Korę.
Tu widać skutki uboczne wpływu kannabinoidów :D

Dasna

Chodzi bardziej o Ramonę , jej suczkę.  :lol: O Korę także , w tym mózgową.  I tu mogą być widoczne skutki tetrahydrokannabinolu. I wpływ na hipokamp. :lol: